Bugun birden aklıma dank etti ailemle yaşıyorum kendi aylığım var ama ailem icin cektiğimiz kredi borcuna gidiyor paramın buyuk bir kısmı bana az birşey kalıyor onunla kendi ihtiyacımı zar zor alıyorum birşekilde kimseden ic bir yardım gormuyorum zaten soranda yok birşeye ihtiyacın var mı diye evde bir yemek yiyorum sadece onlardan gorduğum bu babamın bir yerden alıcağı para vardı dun o geldi butun parayı alıp abime verdi ihtiyacı yok ustelik abimin o paraya bizim ihtiyacımız var neyse versin vermesin değil ama insan ordan az bişeyde bana verir al kızım sende bunu bişeyler alırsın kendine diye ona bozuldum zaten bugun otururken birden aklıma geldi 1 ay once kadar babam pastaneden tatlı falan bişeyler almış annem actı onları kendisi tattı banada dedi yer misin yanımda abimin eşide var canım istemedi o an ama bende tattım az birşey yengem yok ben yemem dedi canım istemiyor sonra yerim dedi abimin evi ust katta ama hep bizdeler neyse baktım annem toplamaya basladı paketteki yiyecekleri bagladı yengeme alın bunları siz yersiniz dedi evde ic demiyor kızım daha sonra acıkır mı canı yemek ister mi o an tattım tattım bir daha yok ben mi gereksiz yere alınganlık yapıyorum anlamadım evde ne zaman guzel birşey olsa hemen ust kata gonderiyor bana ayırmıyor insan ayırır dolaba benim icinde koyar bişeyler ne yapım bende gidip orda yiyemem ki yazım hatalarım varsa kusura bakmayın telefondan yazıyorum.