Bayanlar merhaba, size bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum kediden korkan bayan arkadaşı gorunce bende konu acmak istedim belki bana faydası dokunan bir kac fikir cıkar.
Bende kelebek fobisi var, hic bir hayvandan korkmam elime yılan almışlığım var ama kelebek gorunce deliriyorum, herkes benimle dalga geciyor bir avuc ici kadar kelebek ne yapabilir sana Allah aşkına diyorlar, piknikte, bahceli bir yerde oturamıyorum hele lambanın etrafına falan gelirlerse asla orada duramam, eve girseler o odaya asla adım atamıyorum sırf kelebek yuzunden 3 gun başka odada yatmışlığım kanepede sabahlamışlığım var annemi eşimi babamı kimi bulsam alın şunu diye cırpınarak ağlıyorum yalvarıyorum usandık senin bu huyundan diyip dalga geciyorlar kimse nasıl kokrtuğumu anlayamıyor elim ayağım titriyor kalbimin atışı değişiyor resmen kriz yaşıyorum, gecen berberde oğlumu traş ettirirken iceriye kelebek girdi oğlum kucağımdaydı kelebeği gorunce traş olan cocuğu atıp kactım kucağımdan eşim cok kızdı kulağı kesilebilirdi cocuğun yapmamam lazım ama engel olamıyorum kendime banada bir care bilen varsa yazsın nolur yazı cok seviyorum ama sırf kelebek yuzunden yaz gelmesin istiyorum hayat kalitemi bitirdi benim resmen bana oneriniz var mı acaba bıktım korkak muamelesi gormekten resmen alay ediyor herkes benimle kelebekten korktuğum icin
Kelebek fobisi, benim gibi korkan var mı aranızda?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kelebek fobisi, benim gibi korkan var mı aranızda?