cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik yaşamak istemiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben

Artık Bu konuya da acıklık getirmem gerekiyor sanırım.Evet cok guzel değilim.Mukemmel değilim ve olmak zorunda da değilim.İnsanların gorunuşume yaptığı yoruma cok kafamı takardım.Hala fısıldaştığını duyabiliyorum.Bakıyorlar inceliyorlar ama ben gormuyorum.Sanırım eskisi kadar takmıyorum belki de hic takmıyorum.Diğer insanların ne duşunduğu umrumda bile değil artık.Cunku umrumda olunca kendimi yıpratıyordum.Bu da bana zarar veriyordu.Ama her şey guzellik değil bence.En azından ben zekamla bir yerlere gelebilmek istiyorum mesela avukat olmak istiyorum.Başarılı bir avukat ,guclu bir avukat.İnsanların hayatına faydalı olabilmek istiyorum.Belki işimde başarılı olursam ve seversem para da arkasından gelir.Belki paramla cilt bakımı belki estetik falan yaptırırım.Yeni tarz kıyafetler falan.Belki yine duzelmezsem de beni gercekten seven birisini bulurum.Robot değiliz ki.Benim merhametim,başarım belki onu etkiler.Ki birini bulamasam bile bulmak zorunda değilim yaşantıma yanlız da devam edebilirim.Artık insanlara cirkin miyim demekten vazgectim.Artık kendim olucam.Kabuğumdan cıkıp kendimi geliştiricem yeni diller oğrenicem.Belki yurt dışına cıkarım.Acıktan da edebiyat okumayı duşunuyorum.Belki kitap yazarım.Umudumu asla kaybetmicem.Ben cirkinim diyi kenara cekilmicem.Herkesi Allah yarattı ve beni de boyle yarattıysa vardır elbet bi mukafatı belki sınanmam icin boyleyimdir.Tek taktığım şeyler dersim olucak.Umarı her şey yolunda gider.Mutlu olmayı hakediyorum bence.