Derdim buyuk arkadaşlar yorum yapın..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Derdim buyuk arkadaşlar yorum yapın..
-
02-10-2022, 19:33:24Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben guzel bir kızım ve yaşımdan daha da genc duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gosteriyor ne yazık ki. Ben universite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme soyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları uzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben oluyorum.. annem ya o ya biz diyor asla mussde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aoa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine gore iyi birinş bulsn o zaman diyor..