Komşumun dalı
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Komşumun dalı
-
02-10-2022, 19:33:08Kızlar bugun canım cok sıkıldı. Komşumla bir sorun yaşadım. Oncelikle soylemeliyim ki 3 yıldır komşuyuz ve hic sorunumuz olmamıstı gayet iyi anlasıyorduk. Evlerimiz bahceli ve bahcelerimiz tel citlerle ayrılmış şekilde. Komşumun bir cok meyve ağacı var ve dalları bizim bahceye uzanıyor şoyleki surekli yerlerden duşen farklı farklı meyveleri toplamak durumunda kalıyorum cunku sinek ve arı yapıyor. Ayrıca dallar okadar alcak bir şekilde bahceme uzanıyor ki altında cim bile buyumuyor golgeden. Yuksek dallar zaten onemli değil yani. Bugune kadar asla sorun etmedim cunku iyi insanlar ve bunları sorun edecek de biri değilim. Bugun eşim meyvesi biten bir ağacın bize uzanan kısmını budamayı teklif etti kibarca ve cok guzel bir şekilde aa tabi kesebilirsiniz biz siz de meyvelerden alın diye kesmiyorduk diye karşılık aldık. Bu arada konşularımın yaşları bizden oldukca buyuk. Sonrasında size gelen butun dalları kesebilirsiniz bizim icin hic sorun değil dedi komşumuz. Cok kibar ve sevecendi biz de kestik boylelikle. Hemen arkasından kestigimiz bir dal icin onu neden kestiniz anlam veremedim dedi. Biz şok. Bizim tarafa geliyor ve siz kesin dediniz dedik. Tamam ama bu dal sizi neden rahatsız etti altında cicek vs yok golgesi neden rahatsız etcek diye soylenmeye başladı. Bu arada komşumuzun karısı evde yoktu. Ben de ama ben şimdi cok uzuldum siz kesin dediniz diye kestik dedim. Ama o soylenmeye devam etti. Biz de yaşına hurmeten sessiz kaldık fakat halen uzgun ve gerginim. Ben mi cok iyi yaklaşıyorum anlamadım ki. Bahceme gelen dalı sormadan bile kesebilirim sonucta ancak oyle yapmayıp bahsettigim gibi davranmamıza ragmen sonunda boyle bir tepki aldık. Kendi size gelen dalların hepsini kesin hic sorun degil dedikten 5 dk sonra bunu sorun yaptı. Aman goruşmezsin olur biter demeyin cunku surekli bahcedeyiz ve yuzyuzeyiz uzulurum oyle. Hamileyim bir de. O yuzden mi bu kadar duygusallaştım acaba?