Eşimle 2.5 yillik evliyiz.Kacarak evlendim.Kaynanamla birlikte oturuyoruz.Eşim 1 senedir calismiyordu.Bu bayram sana ilk defa bayramlik alicm falan konustuk aramizda.Annesiyle otururken size bayramlik alayim falan dedi.Anneside bu bayram bayraklik almak yok dedi.Gecen bayram 100 tl esime 100 de bana verdiler.Begenmedim elbiseyi almak zorunda kaldim 35 tl.Ya daha oncede ayaginiza corap bile alamzsiniz diyordu.Corapim kalmiyor ailemin yanina gittigmde ailem aliyor.Zaten esim yeni calismaya basladi.Tam dedim şukurler olsun eksiklerimi alicm derken birde bu.Ev kirasi eksikmiste ne zaman maas aliyormusta.Bu arada 9 kisi yasiyoruz.Diger abiside buraya tasindi dukkan actı onlarda bizde 1 senedir onun kirasini oduyorlar 1.500 ve adam bana ne kazandim sormayin diyor.Yalniz soz konusu biz olunca parayi almayi dusunuyorlar.Ne bir esya aldilar ne bir sey annesinin yatak odasini kullaniyorum.Eltim ayri dirdir eder digeri ayri dirdir eder.Ya ben evlenmismiyim yoksa evlatligami gelmisim anlamiyorm ne evliligimi ne hali.Ortanca abisi dedi ya sen gidersin bu evden ya ben ben annemle babama bakiyorum banane senden senle karin ac kalmissiniz banane karinida al S***** G** (Defol) dedi hala yasiyor adam ya . Bu evden cikinca hic heri gelmek istemiyrm .Ne yazdim buraya bilmiyorum sinirden aglamaktan.Haksizmiyim Allah icin elinizi vicdaniniza koyun .