Merhaba arkadaşlar benim durumumda olan kac kişi var acaba beni daha iyi anlayacaklar 5 yıldır evliyim yuzum hic gulmedi eşimle severek evlendim ama evlendikten sonra adam gun gectikce herşeyimw karısmaya basladı onceden hic sorun olmayan seyler evlendikten sonra sorun olmaya basladı ilk pantolonlarıma taktı dar diye 38 bedenim 60 kiloyum ne yapayım 40 beden mi giyeyim buyuk oluyor oda. oldugumdan kucuk bir bedene girmeye calısmıyorum ki neyse. Bir zaman sonra eski kız ark aradıgını gordum telefonunda bu ne dedim tanımıyorum dedi falan filan ben ablamın yanına gittim hergun annemi aradı ikna etti onları bir daha olmayacak falan dondum. Sorunlar hic bitmedi yalnız dısarı cıkmam sorun yanımda ya arkdasım olacak ya ailemden biri diğer turlu sonra cıkarız deyip beni geciştiriyor. İşim var bilmem ne. Yine alttan aldım ailem olur boyle seyler kıskanıyor seni guzelsin diye falan filan. İş yeri actı cafe geceleri surekli gec geliyordu. nerdeyse hergun haftada bir kac icmiyordu sadece onun dısında hergun alkollu geliyordu eve keyif mi yapıyor calısıyor mu belli değil 3 e 4 e kadar hergun bekledim. İşyerini kendimiz actığımız icin calısma fırsatı yakaladım gunduz calısmak istedim bir kac gun gittim. İş yok gunduz gitme bosuna dedi. Gel zaman git zaman cafe iş yapmadı kapandı bende hic uzulmedim acıkcası duzensiz bir hayat yasıyorduk. Bu kez evde surekli knight diye bir oyuna sardı gece gunduz 1 yıl onu oynadı 50.000 tl yakın oyuna para yatırmıs. Bankaya cafeden dolayı 200.000 tl yakın belki daha fazla borc . Dedim niye calışmıyorsun ne olacak bu borclar
sana ne odemeyecem dedi.
Niye calısacamki cocugum yok birseyim yok dedi. Ben yasadıgımız sorunlar olsun maddi durumumuz olsun yolunda gitmedi bakamayacagımızı duşundum istemedim hic. Hem kendi calısmıyor hem benim calısmamam icin bahaneler uretiyor. Tabiki doğurmayacam. Aramız soguktu zaten 4 5 aydır. ramazanda iyice acıldı. ben oruc tuttum kendisi tutmadı o kendi halinde ben kendi halimde takıldık aynı evde ayrı gibiydik 1 ay once gece 4 te uyandırdı beni ya cocuk doğur ya da bosanalım dedi bende tamam dedim 1 aydır annem ve babamlayım. ustu kapalı tehdit ediyor beni sen goreceksin bilmem ne, gerekeni yapcam ben diyor. Allahım sen yardım et. Boşanma davasını acmasını bekliyorum. O acarsa bende ilk durusmada bende istiyorum derim biter hemen. Hic birsey istemeyecem. Yeterki bir an once bitsin. Dua edin bana.