Babama Gitmeyecek Mektup
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Babama Gitmeyecek Mektup
-
02-10-2022, 19:31:44Yokluğun gene oturdu icime uzak olduğumuz zaman arardım ne dedikodu yapardık cok ihtiyacım var baba arasam gene anlatsan anlatsan ben bunları 40 defa dinledim baba desem sen gene de anlatsan sonra cıksam gelsem yanına sen masanda otursan bı sarılsam sana bisey sormasan bana ben avazım ciktigi kadar bağırsam ağız dolusu baba diye sen susturmasan beni şu icimde ki acıyı atsam hic attirmadilar baba ne hastanede ne mezarlıkta ben kendimi dove dove baba demek istedim ayıp dediler gunah dediler yaptirmadilar sen gittiğinden beri ben hic ben olamadım baba hep eksik guluşlerim canım ne zaman yansa yokluğuna sarıldım buzz gibi de olsa.Zormus buyumek baba zormuş kadın olmak zormuş anne olmak ben senin deli kizindim oysa.Hep susuyorum baba deli diyecekler diye seni anlatmiyorum artık ama kalbim tas oldu baba.Hic cıkmıyor aklımdan son bakışın hic cıkmıyor aklımdan son kez kimi gorduğun duştuğunde tuttular mi seni canın yandı mı duşerken korkttun mu bunları duşunmedigim tek gun yok baba.Bir gun mutlaka derdin ya şimdi ben diyorum bir gun mutlaka birlikte olacaz bir gun baba sarılacam sana koruyacaksin beni gene yokluğunda canımı acitanlardan bir gun bitecek bu hasret...