Oncelikle merhaba forumda yeniyim birebir arkadaşlık ilişkilerinde problemleri cozmek hep bana duştuğu icin artık bıkkınlık geldi bende sorunlarımı buraya yazma kararı aldım değerli yorumlarınız icin şimdiden teşekkur ediyorum. Sevgilim ile 3-4 aylık yeni tanıştığımız ve birlikte keyifli vakit gecirdiğimiz bir arkadaş ortamımız oldu. Başta herşey cok guzeldi aşırı keyifli vakit geciriyoruz kafalarımız denk hemen hemen hergun beraber takılıyoruz cift olarak falan, son 1 aydır dıger ciftler triplere girmeye başladılar. Başka arkadaşliklarimizi tahammul edemediler. Dıger ciftten bayan arkadaş bana kusmuş benim haberim yok falan aramadı etmedi. Daha bir suru mesele başkalarına anlatıp bana iletmesini istemişler kusme nedeni bir şarkı vardı dinledikleri erkeklerin arasinda espri gibi o cift bu yuzden kavga etmiş ve ben neden dinliyomusum ve karşı ciftteki erkek arkadaşta dinliyomus ne demek oluyomus bunun gibi bir suru sacma sapan olaylar ben onemsemedim gereksiz diye ama ben aramayınca demekki sucluki aramiyor demiş ne yapmalıyım sizce bu entrika arayan arkadaşa