Merhabalar hemen vaktinizi almadan konuya giriyorum.
Erkek arkadasimla farkli sehirlerde oturuyoruz hep samimi ve yakin olsada ilismimizin adi yeni koyuldu sayilir. Yakin oldugumuz donemde ben hep dogum gununu unuttum

o ise benimkini hep uzun mesajlarla kutladi. Gecen sene de unutunca seneye soz telafi edecegim hem belki yaninda olurum demistim. Ve cumartesi gunu kalkip yanina gittim (dogumgunu carsamba ama calistigim icin o gun gidemem) o gun hic konusmamistik ama onceden bisey de demedi planim var vs diye. Cumartesi yoldayken aradim teli kapaliydi (ya da cekmiyordu). Aksam da kapaliydi. Mesaj attim donunce doner misin diye. Sabah 11 gibi aradi. Napiyorsun diye iyiyim nerdesin merak ettim dedim sarjim bitti ondan kapaliydi dedi o evde uc kişi yaşıyor dedim. Sonra iste ben evde degilim A'da kaldim dedi (bi erkek ismi) A kim dedim bilmiyorum cunku daha dogrusu unuttum aslinda Bde de kalmis olabilirim dedi (B kiz ve cocukluk arkadasi) birlikte yasiyorlarda dedi. O an ben tamam dedim bosuna merak etmisim zaten senden bihaberim dedim, kizdin mi dedi evet dedim kapattim. Sonra bende o ana kadar brklemistim acikcasi sinir oldum arkadaşlarimla plan yaptim ve dondum kendi şehrime. Su an ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bilmiyorum. Belki de hata bende goremiyorum. Ama daha onceden o habersiz geldiginde beni biraktigi yerde bulmustu ki evime kadar gelmisti. Hala gittigimi soylemedim ona soylemeliyim mi de bilmiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum.