Bir erkegin evlilikten bahsetmesi ondan sonra surekli bahaneler ile ertelemeye calismasi ve bu konudan dahi bahsetmek istememesi ne demek oluyor?

Evlilikle gelen kendisi ama ilerisi icin konusmuyor plan kurmuyor. Normal mi bu ?
Sonradan Hemen evlenmek istemiyorum ve daha gencligimi yasamak istiyorum demisligi varmis. Tartisma sonrasi da neyine yasayacagim zaten yasamisim gencligimi demis.. oylesine soylemis onu sozde sadece.
Evlilik sureci uzun suruyor oyle hemen evlenilmez diyormus. Maddi olarak daha iyi gelirli bir ise gecis yapmak istegi varmis, o ayri. Ama iki kisi calistiktan sonra sorun olmaz bence.

Arkadasim ile sastik kaldik bu konuda.
Ama bence evlenmek istedigini dillendiren erkek bir icraat da bulunur bir adim atar. Oysa bu x kisisi erkek babasina dahi bahsetmemis bu evlilik fikrinden. Kizin yasi geciyor haliyle daha fazla beklemek istemiyor. Bu x bey de birkac defa belki bu sene belki seneye artik nezaman olursa olur demis. Surekli belli belirsiz konusmalari varmis. Arkadasimda bu konuyu konusmak istedikce de azarlaniyormus surekli.. Acelen varsa git baskasiyla evlen vs diyerek.

Benim gorusumde evlilik sozu edildikten sonra oturulur konusulur vs...ama bu x kisisi erkek, evlenecegiz demekten baska birsey demiyormus.. derdi mi var acaba yoksa maddi durumu mu kotu diye irdelemis arkadasim ama sorun yokmus sozde o konuda. Sizin fikirleriniz nedir? Sizde nasil ilerledi bu evlilik konusu?

Ben arkadasimin oyalandirildigini dusunuyorum acikcasi.