Ben bu eşimin ailesi yuzune sinir hastası oldum inanki ne yapsam konusacaklari bir konu var beni başta beri istemediler geldim geleli yapmadiklari kalmadi daha bende iyi niyey ilgi alaka bekliyorlar ne bana ne aileme ne cocuklarima ne de kendi oğullarına değer veriyorlar ama herşeyide bizden bekliyorlar ben okadar hasta oldum ameliyat oldum bebeğimi kaybettim kaynanam gorumcelerim ne aradi ne sordu kynm birde oluyormusmu olur insallah dyr bana ben buna karşılık ne saygı bozdum nede laf soyledim sadece konuşmuyorum gitmiyorum gelmiyorum bugun bir akrabanin nişanina birlikte gittik bizim araba ile geldi bana cocuklara ters ters nerdesiniz siz dyr herseyi konuşuyor her seyi yapip birşey bekliyor bende nişanda benim akrabalarimla oturdum esimde benim yanimda onun yanında bulunmadim eşime akrabaları laf soyluyor esinin akrabalarinin yanındasin niye ordasin burda niye bulunmadin falan filan hep boyle nasil insan bunlar ya ne var bunda kendiler bizi onemsemez biz el pence divan olacağız anlamıyorum cok sinir oluyorum bunaldim bunlardan hareketlerinden Rabbim şunlara yaptıklarının karşılıgini versin bende de uzak etsin inşallah konuşacak birini bulamadim doldum yazdim buraya