Kızlar selam,

az once eve cıkarken alt komşumuzun ev sahibinin oğlunu gordum. beni eve kaynım bıraktı. eşim sanıp arkasından seslendi. bende 'eşim değil o abi kaynım ' dedim. 'bende bişey soyleyecektim ' deyince 'noldu' diye sordum. 'alt kata yeni bir kiracı geldi, oğretmen ders calışıyor sizden cok gurultu gidiyormuş biraz sessiz olmanızı istiyor' dedi. bende " bizim evler eski, yalıtımsız. bi onceki kiracinizda geceleri 4 e kadar kavga gurultu yaptılar, evde kirılmadık kapı bırakmadılar defalarca polis geldi kapılarına ama biz sizi bi kere bunun icin rahatsız etmedik. benim oğlum 4 yaşında dur diyorum ama ne kadar duracak cocuk işte ama tabiki dikkat ederiz" dedim. 'cocuk iste olmaz duracak' diyor. bende 'asıl cocuk olduğu icin durmaz ' dedim. neyse dikkat ederiz dedim cıktım. eşimi aradım cok sinirlendi. adamı arayacaktı şu an konusuyolardir sanırım. ay cok gerildim kızlar 40 yıllık bina. konustugunun sesi gidiyor ben nasıl sabredeyimm oğlumu? zaten akşamdan aksama evdeyiz. ondada surekli dur yapma kımıldama mi diyeceğim? illaki ses oluyor. cok canım sıkıldı.. haksız mıyım bilmıyorum .