Sizce gitmelimiyim
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sizce gitmelimiyim
-
02-10-2022, 19:23:23Slm arkadaşlar.benim derdim şoyle.esimin bir arkadas grubu var erkekler sozde cok iyi anlaşıyorlar ama kadınlar arasında kimi zaman gizli kimi zaman aleni bir cekememezlik trip halleri var.ben bu gruptan sadece bir ablayı cok seviyordum.bu ablayı donuk bir tip olduğu icin fazla tutmazlardi.grubun diğer uyeleriyle biz hep gorusurduk bı ablayida bize kim gelse biz nereye gitsek hep cagirirdik.bu anlamında bir kızı var.kizin herşeyi de yanında olurduk onlarda beni seviyordu bende onlari.neyse bu abla diğer arkadaşlardan hep dert yanardi.sonra olanlar oldu onlardan bir ışık gormesiyle bizi satması bir oldu.bende yaptığı muameleye cok kırılarak gruba ve bu ablaya mesafe koydum.bu sırada bu abla sevmedikleriyle can ciğer oldu.hatta benide bu gruptan dışlamak icin herşeyi yaptı.ben tepkisiz kaldım ve o sıra hepsine mesafeyi koydum.meydan onlara kaldı ve dışlanan biz olduk.neyse bu ablanın o sıralarda kızı nişanlandı.buyuktur eski gunlerin hattına flndir diye nişanına gittik.ama nisanda kendimi oyle kotu hissettim ki kimse yuzume bakmadı gelin olacak kız dibimden defalarca gecti bir hosgeldin bile yok diğer sevmiyoruz dedikleriyle bir nuspetler.bebde erkenden cıkıp geldim ama gelirken de ağlayarak geldim o derece.sonra hic aramadım.kendi birgun aradı beni.yine hic belli etmeden normal konuştum.nisandan laf acılınca kızının yaptığına cok kırıldığımı soyledim.tabi o kendini haklı cıkarıyor sen gelseydin madem bizim yanımıza fln filan.bebde bı daha aramadım ozamandan beri.yakin zamanda evimi defistirdim normalde hergun arayan insan ne aradı sordu.aradan bir iki hafta gecince gule gule otur diye aradı.ama bu goruşmediğini sure zarfincada o surekli kotuledikleriyle oyle canciger oldu anlatamam.sosyal medyada fln fotolar nuspetler.onlardan iyi olduklarimida bana karşı kışkırttığı bı duşunuyorum ben sadece tepkisiz kaldım.simdi bu ablanın kızının dufunu var haftaya ve ben gitmeyecegimi eşime soyledim.ama oda icten ice sanki onları tutuyor gibi.ben artık beyninde bitirdim uzulmuyorum ama esimde cok iyi insanlar fln deyince sinir oluyorum.nerdeyse kızın cocuklugundan beri birlikteydik.guya beni cok severlerdi.simdi benden kotusu yok.siz benim yerimde olsaydınız gidermiydiniz