Boyle rezil olurlar mı ?
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Boyle rezil olurlar mı ?
-
02-10-2022, 19:23:12Daha once de konu acmıştım duğun takılarım hep eşimin ailesinin gereksiz acılmaları yuzunden hacizlik şeylerine gitti diye her neyse eşimin babası 2 ay kadar once benden kredi kartını odeyemediği icin bana taktığı 5li reşat kolyeyi istedi.Bizim duğun zamanının borclarıymış guya gereksiz yere ona buna merak salıp masraf yapmasa inanırdım borcum var diye bişeylerden kısan aile değil cunku luks yaşam o bicim, neyse salaklık ettim verdim bu dedi ki soz veriyorum daha kredi kartına falan dokunmam kapatıcam hatta 8 bin lira yeterli gelmemiş 1000 lira da eşim arkadaşından borc aldı babası kart borcunu kapatsın diye.Neyse kayınpederim işe girmişti 7 ay işsiz kaldı zar zor işe girdi(43 yaşında kayınpederim genc) neymiş iş yeri cok sıkıymış sıkılmış diye 1 ayda cıktı şimdi duydum ki ; ihtiyac oldukca yine karta giriyormuş heralde nasıl olsa gelini yeterince soyamadım 1 tane altın kaldı onu alırım diyor.Ağızla dalaşmak benim tarzım değil bayram da geliyor ben sırf gıcıklık olsun diye o satılan kolyemin zincirini boş takmak istiyorum daha 1 yıl olmadan gelinin boynu boş desinler rezil olsunlar istiyorum o kadar bunaldım ki belki cocukca belki ergence diyeceksiniz ama ben sustukca hasta oluyorum