Aslında konuyu yazmadan once Acıklama yapmam gerekirdi genelde onceki konularımda yorumları okununca biliyoruz konunuzu gibi yorumlar olunca oyle duşunerek yazmamıştım ben hamileyken eşim tarafından Aldatıldım cok ağladı cok pişman dı cok yalvardı affettim uzerinden 2 sene gecti eşim yine değişmeye başladı En ufak şeylerde kavga Her şey sadece onun istediği gibi olmayacakmış surekli dışarıya cıkar hep dışarıda bir işi var Hep sorsan Hep bir bahanesi var Bana karşı ilgili değildir uzaktır Onun icin bakım yapsan makyaj yapsam giyinsem Suslen Sem hicbirini gormez hic birine onem vermez Evet evet Bana Salakkk Aptallık diyebilirsiniz nişanlıyken eski sevgilisiyle Aldatmıştı Vazgecemedim ondan aptallık biliyorum ama bile bile Vazgecemedim O kadar aşıktım o kadar seviyordum Bir insan bu kadar şeyi yaşatan birinden nasıl vazgecemez bir kadın ALDATILIP nasıl vazgecemez NASIL SEVDİM OYLE bunu kendime cok sordum KIZDIM KENDİME SALAK GİBİ ama yine de affettim sonunda gucum kalmadı topladım eşyalarımı cıktım evden şimdi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum calışıp yavruma bakacağım Ama artık geri donmeyeceğim cok acı cektim Daha anlatamadığım acılar da var Şimdi kızıma kim bakacak bilmiyorum annem babam ev aldılar calışıyorlar ne olacak nasıl bir hayat bizi bekliyor bilmiyorum AMA ASLA DONMEYECEĞİM