Eşimin abisi iki evlilik yapmış ve boşanmış. İkiside kayinvalidemi sevmemis sorunlar olmus. Ben eşimle ilk nisanlandigimda kaynanam icin guler yuzlu nasıl sevmediler bu kadını derdim. Su an 7 yıllık evliyim ve o kadar kormusum ki.
1. Si beni begenmemisler ve bu kulağıma geldi. Hatta kaynanam guler yuzlu davranırdı nisanliyken ama ben inanın ilgisizligini hissettim eşime ozamanlar dedim yok sana oyle gelmiştir dedi. Kaynım var bekar o desen arada laf carptırdı yok dayımın hanimi senden guzel diye sozde şakayla. Keşke ozamanlar tersleseymisim zaten patavatsız biridir. Kaynım nişanlandı eltimle ilk baş iyidik sonra ona da bı haller oldu mesafeli falan. Kaynanam eltim ben bir gun misafirliğe gittik . Ordada bana laf sokuyo kaynanam caktırmadan. Nefret geldi nefrettt soğudum artık. Gecen yuzune dedim surekli beni dıslıyosun laf sokuyosun inkar ediyo. İyi kotu konuşuyorum ama inanın hepsinden soğudum. Gidip gelmeden arada eşim var olmuyo. Hayır hepsinin agzinin payını veresim geliyor ama eşim kuscen mi olur mu hic diyor. Mesafe koy gidip gelme fazla dedi. Ama dip dibe oturuyoruz illaki gorusuluyo surekli. Cildircam.hani insanın tak dediği yer olur ya o noktadayim. Evim icin bile dağınık vs laf etmiş kaynanam kucuk bebeğim var halbuki inanın toplar dururum. Art niyetli biri. Beni hep kucuk gordu ailemide. Ama guler yuzlu gibi davranıyor.