Cok mu acımasızım ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Cok mu acımasızım ?
-
02-10-2022, 19:17:14Merhaba,Bir kuzenim var eskiden sevdiğim ,saydığım ama artık goruşmuyorum.Yıllar once Tr nin populer bir yerine iş dolayisiyla tasindik.Kuzenim benden 9 yaş buyuk.2 buyuk kızını bize tatil amacli iki kere gonderdi.Ablam takmis daha dogrusu peşine gelirken.ufacik evde ne sıkıntılar cektim onlar tatil yapacak diye.Her neyse sonra buyuk kızı cok zengin birini buldu evlendi ve duğune beni hic tel etmeden whatsaap tan davetiye fotosu ile cagirdi.Mesajin altina da not duşup yol paranı gondericem yazmış .Cok kırıldım.Evet durumumuz 10 saatlik yol parasini ve duğun icin yapilacak masraflari karsilamaya musait degildi o sıra ama sizce insan samimi oldugu sevdigi kuzenini boyle mi cagirir duğune? Bir tel etmez miydi? Ben kırılmama rağmen mesajla tesekkur edip izin alip gelmemizin mumkun olmadigini yazdim.Sonra bu kuzenim buraya iclerinde ablamin da oldugu 10 kişilik akraba grubu ile otele tatile geldiler.Orda da herkesin icinde ; irregularverbs de bizimle burda tatil yapsaydi keske parasini paylasirdik demiş.10 kişinin icinde demiş.Ablam da ; o zaten burda yaşiyor hem paraya da ihtiyaci vs yok demiş konuyu kapatmis.Sonradan ablam soyledi bunlari.Bu sefer daha da sinirlendim.ve tum sosyal medya hesaplarimdan,whatsapp dan sildim engelledim.Daha da goruşmuyorum.Sizce de onurumu kırmamiş mi? Boyle yapmakla yani tamamen goruşmemekle acimasiz bir insan profilimi ciziyorum karsidan? Bunlar olali 2 yıl oldu.Ablam onunla cok samimi .hem komşular zaten.Her sene yine o grupla geliyorlar buraya tatile ama ben ne gidiyorum yanlarina ne de goruşuyorum.Ablam yalniz olarak evime kalmaya geliyor senede bir.Cok gorgusuz ve hadsiz oldugunu dusunuyorum kuzenimin.hic boyle degildi sonradan oldu.Fikirlerinize ihtiyacim var