Calıştığım kurumda idari birimde bir adam vardı. 1 ay kadar once benim işle ilgili katıldığım bir etkinlikle ilgili bir belge onların birimine ulaşmadığı icin beni ofis telefonumdan aramış. Aslında yazı işleriyle ilgili birimi araması lazım ama beni aramı. Neyse. Bana ofisten ulaşamayınca benim kurumdan bir arkadaşıma soylemiş boyle boyle diye. Arkadaşım da beni aradı, adam seni aramış ulaşamamış diye. Ben de işle ilgili acil bir şey herhalde, bana ulaşmaya calışıyor diye adamı ofisinden aradım. Evrağın ulaşmadığını oğrendim, evrağı gonderecek olan birime teslim ettim, konu kapandı. Bu 1 aylık mesele. Dun beni instagramdan eklemiş bu adam. Ben ama onun kurumdaki adam olduğunu bilmiyorum. Tanımadığım kişileri kabul etmediğim icin eklemedim. Sonra yine o arkadaşımı aramış niye kabul etmiyor ekledim diye. Sonra bana mesaj atmış, yanlışlıkla sildin isteği galiba diye. Ben de mesajın ustune, arkadaşım instagramda ortak arkadaş gorunduğu icin arayıp sordum bu kim diye. Adamın kim olduğunu oğrenince yazdım kusura bakmayın şahsen tanımadığım kişileri eklemiyorum diye. Adam trip attı ya resmen, ben de bundan sonra şahsen tanımadığım kişilere yardım etmicem diye. Benim eksik evrağım icin gereksiz yere birim yerine beni aradı, evrak tamamlandı ya, yardım ettiğini duşunuyor. Ben bu kurumda yeniyim, 3-4 ay oldu. Patronum da aile dostumuz, beni kızı gibi gorur. Ona soyledim sonra iş ilerlerse başıma patlamasın diye. O da cok sinirlendi, baya sert bi cevap yazdırdı adama instagramdan. Bir daha rahatız ederseniz hakkınızda işlem başlatılması icin dilekce vereceğim gibi şeyler yazdık. Arkadaşlarım cok sert olmuş sonucta senin ozel hayatın dedi ama, ben adamı tanımıyorum ve sonucta aynı iş yerindeyiz. Durum karışsa patronum bana niye anlatmadın, bu hale gelmeden caresini bulurduk demez mi ? Sonucta iş arkadaşımla ya da sevgilimle tartışıp patronuma yansıtmış değilim. Sizce nasıl olmuş tepkim, adam bundan sonra yazmaz bir daha herhalde değil mi ?
Not: Bu arada adamla tanışmadığım halde senli benli yazmış, ve ben ondan ust konumdayım.
Kurumda beni rahatsız eden adama tepkim
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kurumda beni rahatsız eden adama tepkim