Kardesim erkek benden 2 yas kucuk. Ben 25yasindayim Sevgilimle ailemi tanistirmak istedigimde ailem basta sustu istemedi yaklasik 4 kez konusmaya calistim utana sikila gelmek istiyorlar dedim sonunda kabul ettiler ama tanismadan sonra ne benimle konuştular nede sevgilimin ailesiyle. Bi defa bulusmak icin evden ciktim ama okula gittigimi soyledim cunku ailem cok kati . Annem ilk oğrendiğinde hemen babama yetistirmisti iliskimi. Sonra anladilar ve bulusmama engel oldular. Okul bitmedende evlenmemizi hatta soz nisan hicbisi istemiyorlar ailesine de dediler.
Gelelim kardesime. Kardesim kendine sevgili yapmis benim haberim yok babamlar vs biliyor ama ben cok sonra duydum. Kendisi calışmıyor altinda araba var ve surekli harclik alir. Aradada babama iste yardim eder. Surekli eve gec gelir kizla bulusur vs. Ailem bana yaptigi hicbi seyi ona yapmıyor. En son kardesim sevgilisi ve annesini gezmeye goturmuş bi sekilde gordum bunu ve aileme soyledim. Kardeşimle konuşuldu ama hoc bi tepki gostermediler sadece babam nisanlanin boyle gezmeyin dedi. Ben cok sinirlendim bu haksızlıkdan dolayi ve bagirip cagirdim babam ailede benim sorun cikardigimi tek sorunun ben oldugmu falan soyledi ustume yurudu . Benim burda yanlisim ne kafayi yicem artik ne yapmam lazim bu durumda haksiz mıyım yoksa o erkek diye hersey ona mubah mi
Ailem kardesimle bana esit davranmıyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ailem kardesimle bana esit davranmıyor