guncelleme :34.sayfa

merhaba kızlar uzun bir yalnızlığın ardından bir şeye kalkışıp batırdım ya da o batırdı ve işte burdayım ve kendimi tam bir embesil gibi hissediyorum nasıl ama nasıl bu kadar aptal olabiliyorum sinirden kafam yanıyor biraz uzun ve detaylı olacak... ama lutfen okuyun vebana gercek bir şeyler soyleyin ?

en son 3 yıl once birinden hoşlanmıştım onla da olmamıştı falan aşk hayatım yok kısaca zaten bulunduğum cevre belli insanlar sabit boyle olunca da olmadı işte. zaten erkekler bana genelde hep sapıkca amaclarla yaklaşır es kaza diyalog mu kurdum 10 dakika sonra yine aynı teraneler bu yuzden bende de bir soğuma oldu acıkcası.

bir ugulama indirdim o sırada beni biri ısrarla eklemeye başladı. baktım hoş biri ama dedim bu yalandır surekli eklemesine gıcık oldum ve kabul ettim ne var dedim niye bu kadar ısrarla ekliyorsun , ısrar etmemi soyledi icimden bir ses dedi bende icimden işte burdan duşer mi diye takılan biri dedim.

en başta soylediği hicbir şeye inanmıyordum sonra ve konuşmaya başladık , ciddi biriydi 35 yaşında bekar , konuşmaları her şeyi acık ve netti hicbir şey saklamıyordu işyerini ,iş arkadaşlarını ,ailesini , hayatını hep şeffaf bir şekilde anlattı. bana cok yakın oturuyordu aramızda 5 dk var ,

ne zaman goruntulu arasam acıyordu işteyken bile zaten yonetici pozisyonundaydı, işten cıkınca en fazla spora gidiyordu , temizdi duzenliydi ne biliyim utu falan yapıyordu boyle evcil işinde gucunde bir profil... bana aşık olduğunu hem cok guzel hem cok zeki olduğumu soyluyordu 24 saat konuşuyorduk sonra olay cinselliğe de gelmeye başladı beni arzuladığını ama bakire olduğum icin evlenmeden once asla boyle bir şey istemeyeceğini bana saygı duyduğunu soyledi. bana uyum sağlayacağını oyle bir konuda asla ısrar etmeyeceğini belirtiyordu ama biz yine de bu konuları konuşuyorduk. sonra ona aşık olmaya başladım.

garip gelen uc şey oldu : ilki "kızlar arkadaşlarıyla her şeyi paylaşır ama ikimizi arkadaşlarınla paylaşma ilişkimize golge duşurmelerini istemiyorum" demesiydi burda bir huylandım neden senden bahsetmiyim ? oldum zaten de cok meraklı değildim acıkcası. tanıma aşamasında her şeyi ozet gecen biri değilimdir. ikincisi onu aradğımda arkadaşının yanında telefonu acmadı 5 dakika sonra beni aradı " seni bilmesini istemiyorum cok meraklı bilmesini istemiyorum ayrıca cok guzelsin fotoğrafını gormek isteyecek seni kıskanıyorum evlendiğimizde duğunde gorur işte " gibi bir şeyler dedi. ? bu iki olay beni şuphelendirdi. neyse dedim buluşayım bakarız. ben haketmıyosun dedım dıye yalan soyledıgını dusundum. hic opuşmedim dedi bende ben opuştum daha once senin opuşmemen cok sacma dedim ve yine aynı şeyde ısrar etmeye devam ettti.

1 hafta once buluştuk kahve icerken onu bekliyordum bu geldi her şey iyi gitti bu karşımda ama baya ne derler mal oldu biraz goruntulu konuşmuştuk ama yine de daha fazla etkilendi benim ondan etkilendiğimden cok mutluydu zaten sevgili modundaydık goruntulu konuşmalardan sonra. daha guzel bir yere gecelim dedi bende tamam dedim . arabasına gectik elimi opmeye başladı dedim neyse normaldir sevgiliyiz sakin ol, bu arada evlerimize yakın bir mekanda buluşmuştuk sonra dedi ki evden bir dosya almam lazım iki dakika eve uğrayalım hem yaşadığım yeri gormuş olursun , ev duzgundu evde kız belirtisi yoktu sadece kullanılmış bir mum gordum ki kendisi asla mum yakmaz hep aydınlıkta oturmayı sever o mum cok onceden kaldı dedi. benim her şeye şupheci yaklaşmam belki size sacma geliyor olabilir ama işte bazı şeyler kafamda oturmadı yukardaki yazdığım şeyler. neyse sonra dısarısı cok sıcak sana kahve yapayım mı dedı bende ıyı tamam yap dedım . kahveyı yaptı sonra beni optu opuştuk yakınlaşmaya calıştı biraz yakınlaştık sonra onu durdurdum cok guzel olduğumu kendini tutamadığını uzun zamandır konuştuğumuzu zaten bana evlilik gozuyle baktığını ona ilk buluşma gibi gelmediğini bu yuzden yanımda rahat olduğunu soyledi.

beni eve bıraktı sonra mesaj attı her şey yolunda mı seni seviyorum vs. sorun yoktu. ertesi gun cumartesi oldu eskisi gibi 24 saat konuşmuyorduk. arkadaşıyla dışarı cıktı gece 3bucukta eve geldi o gun bana hic doğru duzgun mesaj atmadı. ertesi gun yine aynı sadece uygunsan bizim kuruma gelsene seni ozledim ya da ben alayım seni dedi bende istemedim iki gece ust uste dışarı cıkması beni gerdi....... ilgisi azaldı. iki gun oncede mesaj attı "aşkım sabah uygun musun annem ameliyat oluyor acil gitmem gerekiyor yola cıkmadan once gecerken gozluğunu bırakıyım" iyi dedim tamam geldi beni aldı eve gittik bagajı aldı gozluğu verdi ,yanındayken ama bır sorun yok senı her gorduğumde sana daha cok asık oluyorum bilmem ne gozlerime uzun uzun bakıyor gulumsuyor , neden bir kac gundur eskisi gibi değiliz dedim işler ust uste geldi eve cok gec geldim seninle ilgilenemedim ama bir şey yok dedi. yarım saat falan birlikteydik beni eve bırakıp yola cıktı akşam gittin mi gecmiş olsun vs diyerek mesajlar attım en son seni seviyorum dedim o da ben seni bebeğim dedi. ve bu kadar 24 saattir ben ona hic bir şey yazmıyorum o da bana yazmıyor. kendimi aptal gibi hissediyorum......... neydi bu ?
benim bu olaydan ne anlamam gerekir ? gercekten iyi değilim bu konularda bana bir şeyler soyleyin ........... ne yapmalıyım ? bu beni cepte mi sanıyor artık nedir cidden cok sinirliyim. cok... bunlar normal mı yaa ?

ek: ben buna hıcbır zaman evılılıkten bahsetmedım hep kendı acıyordu ne guzel evlerımız yakın cocuklarada annenler bakar harika olur vs ben ozel bir şirkette calışıyorum kadroya gecene kadar evlilik olmayacağını belırttım o da bana farketmez istersen kpss gir evlenelim evliyken ona calışırsın hemen evlenelım ıstersen hıc calısma ben hazırım senı ıstıyorum diyordu bir gun once yine yanı seylerı soyledı cok uzatmaya gerek yok neyi beklicez dedi.