Iyi akşamlar herkese
Is yerine yeni birisi başladı ve bu arkadaşa ilk başta on yargılı olmamak icin izledim olctum ve anladimki ici disi fesatlik.
Mesala konum ve pozisyon olarak ben buna bu işi yaparmisin diyorum yada obur arkadas ve asla o zaman yapmıyor ne zaman cani isterse o zaman.
Kac defa uyardık bak bu iş yerinde boyle olmaz belli bir sistemimiz var diye yok anlamıyor.
Zaman gectikce yanina da bir iki kişi bulmuş kendi kendine onları da etkilemeye calışıyor.
Zamanında kendi işinin patronuymuş acıkca soyledi zoruma gidiyor emir almak diye.Kac kişiye soylemiş. Tamam da kimse onu zorla tutmuyor orda .
Birde aşırı derece de dedikoducu surekli bir laf peşinde fis fis.
Işimiz stresli bir iş ama bu hanımefendi hic kendi yormadan cani ne zaman isterse oyle yapıyor yapması gerekeni.Ben bu kadarim diyor.
Patronlar niye goz yumuyor derseniz bilmiyorum bende.Nefret ettim artik kac aydır bir insan hicmi kendini geliştirmez hic mi bisey oğrenmez. Surekli ben ona soylemek zorundamıyım yap et diye biktim artık.
MeSafeliyimdir zaten ama nasıl yaklaşmam gerektiğini artik bilmiyorum.Isimden soğudum bunun yuzunden ama ona sorsanız onluk hic bisey yok .Nasil davranmalıyım ???