Aldatildim mi bilmiyorm
Kadınca0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Aldatildim mi bilmiyorm
-
02-10-2022, 19:11:31Hikaye başlayalı 1 sene olacak ama ben artık tukendim gibi nasıl davranacagimi bilmiyorum. Eşim e işlerinde yardımcı olan bir kadın cıktı birden x diyelim. Başlarda tabi rahatsız olmadım ama islerinden dolayı surekli telde konuşma ve mesaj olarak iletişim halindeler. Eşim iş arkadaşları ve muşterileri ile beni ve oğlumu surekli tanıştırır bizi her yere yanında goturur amanedense ben bu kızla bir turlu tanışmadım. Neyse bir sure sonra eşimin gittiği yerlerden atıyorum yediği yemeğin tabağını fotoşunu cekip kıza yollamalari başka şehre gidince oranın fotolarını cekip yollamaya başladı buna bahane olarakta işte ona iş verip benim gezdiğimi duşunmesin doğru yere gittigimden emin olsun diye atıyorum demeye başladı. Sonra bir gun nerdesin işte iş yerine geldin mi yazıyor bizim ki kendi fotosunu cekip atıyor evde atletli haliyle. Tabi evde tartışma cıkıyor yine aynı bahane. Ondan sonra ben senin telimi karistirman ve bu hareketlerine gıcık oluyorum deyip tele şifre koydu tabi bir sure sonra ben bunu yine actım ki ne goreyim . Kız buna gunaydın honey ler mi dersin canım mi dersin atıyorum eşimin adı Osman osmanim mi dersin. Nerdesn canimlar falan.... tabi buyuk olay koptu ben sinir krizi gecirdim 5 aylık hamileyim. Ben onunla konusacm hitaplarina dikaat etsin onun tarzı bu sen diğerleriyle nasıl samimi gorsen ben onu gun icinde gormuyorum bile falan filan.. neyse bizimki guya konuştu kız da iş yerindeki WhatsApp grubundan cıktı falan baya bildiğiniz trip atıyor eşime. Gerci ben konuştuğuna da inanmıyorum.. neyse benim ki artık iyice telefonu saklamaya başladı inanın gece uyurken yastığın altında eliyle sıkıca tutuyor ben donerken bile alacam diye hoplayıp zıplıyor yatağın icinde.. dun de bana tak etti ve kıza mesaj attım bu nasıl iş ahlaki eşimle calışmanızı istemiyorum diye.. ama kendimi bu duruma soktuğum icin seviyemi o kadar aşağı cektiğim icin o kadar kotuyum ki artık doğru mu yapıyorum yanlış mı acaba ben mi yanlış anlayip abartıyorum diye duşunuyorum ama cok kotuyum artık ya... yani niye boyle olmak zorunda. Bu arada ofisteki arkadaşını da aradım size de mi oyle hitap ediyor diye yok dedi bana sadece ismimle hitap ediyor. Şimdi de bana trip yapıyor kendini de beni de rezil ettin benim calisanimi nasıl ararsın diye... ben kendimi bu kadar aşağılara cekecek kadın değildim neden boyle oldum bilmiyorum hicbir şeye duzgun karar veremiyorum gibi..