Merhaba sevgilimle 1,5 ay tanıştık ve askerlik olayı cıkyı 21 temmuz gunu askere gonderdim ilk gittiği 4 gun boyunca bir sorun yoktu sevgilim cok kıskanc ve kafasında kuran bir yapıya sahip daha yeni tanıştığımız icin banada tam guvenemiyor aslında kimseye guvenmediğini soylemişti kısa sureli 3 gunluk bir ayrılma donemi yaşadık bekleme beni bekleyemezsin sen gibi konuştu bende bekleyeceğimi basarak soyledim istersen izne geldiğinde nikah kıyalım oyle annenin evinde bekliyim gibi guven sozcukleri kullandım daha sonra 3 gun sonra konuşurken normal seni seviyorum dedim bende seni seviyorum dedi ve barıştık psikolojisi bozulmuş durumda sanırım normalde askere gitmeden cok ciddi ve evliliğe hazır ve istekliydi ,bugun annem ile konuştuğumda istemeye gelebilirler demişti akşam konuştuğumuzda bunu ona soyledim ve sevindim mutlu oldum dedi ama sanki isteksiz gibiydi daha sonra karşına daha iyi biri cıkar senin belki falan dedi bende sacmalama dedim oda yanlış mıyım dedi yanlışsın dedim bu konuyu cok uzatmayacağım zaten uzerine gitmek istemiyorum ama işler ciddi oldu diye ayrılmasından yarın akşam aramamasından cok korkuyorum arkadaşlarım sıkmamam gerektiğini soyledi zaten bu konuda asla ısrarcı olmam aramamasından cok korkuyorum ayrılmasından askere gitmeden 1.5 ay hep hergun birlikteydik son gun bile yola cıkmadan 1 saat once beraberdik beni unutmasını istemiyorum hergun dua ediyorum fikirleriniz nedir?