Bazen o kadar sıkılıyorum ki olmek istiyorum herşey bitsin istiyorum
Annemle ve babamla sınandığımızı duşunuyorum, boşandılar hadi mutlu olurlar dedik ama yok yine mutsuz yine sıkıntılar
Annemin geliri olmamasından bahsetmiştim dayımın dedemlerden kalan evi uzerine gecirdiklerinde ve annemin mahkemeye verip evlerden birini almak istemesinden.annem kardeşime ama eğer evlerden alırsak dayının eline az bir para kalıyor kendine bulunduğu ilden o parayla ev alamaz delil, (bulunduğu yer luks bir yer) kardeşim de hem kızmış hem uzulmuş, ben evi gecindirmek icin elimden geleni yapıyorum evlenmeye param yok ama o dayımı duşunuyor dedi cok uzulmuş, ya geliri yok kardeşimin eline bakıyor kardeşim surekli duşunuyor ne yapıcaz diye ben de şaşırdım boyle demesine
Babamında hastalığı cıktı o da hareket etmesi gerektiği halde yıllardır markete gitmeye bile uşenip evde oturdu durdu, yediğine ictiğine dikkat etmedi şimdi hastalığı var o da tek başına
İnanın kardeşim de bende yıllardır annemin ve babamın dertleriyle uğraşıyoruz, o evlenicek benim de cocuğum var kendi ailem var ama yine de cok etkileniyorum, ozellikle kardeşim icin
Boşandılar hala mutsuzlar, annemin surekli evde canı sıkılıyor yanlız kalmasın diye gidiyoruz, babama girmeye calışıyorum yemek goturuyorum ama yarın obur gun daha da kotu olursa, zaten calışıyorum ve cok yoruluyorum, ikinci cocuğu yapsam ailem bu kadar cok uzmeye devam ederler mi? İnsan sırf bunun icin cocuk yapar mı? Ya kardeşim, neden boyle bir aileyiz, neden diğer aileler gibi değiliz..
Şu an cok mutsuzum
Bizim gibi aile var mıdır acaba
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bizim gibi aile var mıdır acaba