Yeni guncelleme
kızlar bu akşam nişanlım bize geldi ve sonunda beklenen opucuk geldi optukten sonra ona dedimki sana demedimmi ben op dedim diye opme beni alakası yok dedi uzun zamandır o cesareti kendimde bulmaya calisiyodum sen bana yardimci oldun dedi ki kizlar formaliteden bir opucuk degildi baya icten hissederek
sunu anladimki gercekten cekingen bir insanmis ve boyle olmasi hosuma gitti sizde sagolun cok yardimci oldunuz bana cesaret verdiniz hepinize minnetarim efenim
Selam kızlar oncelikle evet yeni uyeyim ama lutfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu acabilmek icin actım hesabı derdime gelecek olursam oncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam uzerine ben 25 o 28 yaşında normalde cok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gosterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma cabaları ve bu durum artık beni gercekten uzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir opucuk kondurur o kadar ben bir kere dudağından opmeye yelkendim geri cekti kendini cok bozuldum bu duruma ama caktırmadım mesela bu sabah goruntulu konusuyoduk kısa kollu tişort giymiştim gerdanı acıktı ic camaşırımın askısı gorunmuş ben farketmedim bana orayı duzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha once boylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yonden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz gunah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonucta artık duğun yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi actırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi cekiniyor lutfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonucta ne var konuşurken ic camaşırımın ipi gozuktuyse dekolte gozukmuyor ya sonucta alt tarafı ic camaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lutfen bastan yapmasın dekolteli fotoya bile izin vermiyor biri gorur bana boyle şeyler atma diyor (bundan once 4 yıllık bi ilişkisi olmuş ve kız bitirmiş acaba bir bağlantısı olabilirmi )
Son guncelleme 46.sayfa