Arkadaşlar,
Yıllar sonra evleniyoruz. Bundan 3 hafta once ablam evlendi ve burada bir coğunuzun dediği gibi sorunlu bir evlilik oluyor onunki maalesef.
Benim yine en mutlu anlarımda onun sorunları ile boğuşuyoruz ailecek.
Her neyse..
Ben calışıyorum asgari ucret ile. Sekiz beş arası deli gibi yoğun bir tempoda.
Yaşadığım şehirde hayat cok pahalı değil bir miktar birikim yapmaya gayret ettim.
Bunun buyuk bir kısmını da aileme soylemedim.
Ablamın tum hazırlıklarını ablam şu an calışmadığı icin bir cok ihtiyacını babam ve ben karşıladım.
Şu anda 10.000 TL lik bir ihtiyac finansmanı kullandım ikimizin de ihtiyacları adına.
Ve yine 2200 TLlik zuccaciyeden taksitli eşya aldım finansman haric, internetten kart ile alışverişler yaptım sıkca..
Altıbin civarına kendime beyaz eşya aldım, kalanı ablama verdim işte damatlık vs elinde kullanması adına.
Tabi şimdi ben oduyorum ancak evlenmeden bitsin istiyordum. 10000 in sadece 3000 TL odeme yaptım. Diğer borctan yalnızca 1000 TL kaldı. Kartta var borc biraz da. Bu icimde bir dert. Ben o kadar emek ediyorum goze bile gelmiyor.
Bir taraftan da acaba kıskanıyor muyum diyorum. Annem yıllarca onu kayırdı, bana etmediği hakaret kalmadı şimdi dert icinde.
En mutlu zamanlarım ben kendi kendime maddi, ablamın yuzunden manevi sıkıntılar ile boğuşuyorum.
Daha evimi yerleştirmek icin bile gelmedi, alışverişlerde asla asla yanıma gelmedi.
Ablamın evine tum eşyaları annem babam ben goturduk, herşeyine koştuk, iş cıkışları tum yorgunluğuma rağmen yardım ettim.
Kıskanıyor muyum diye cok sorguladım.
Aslında annemle bağım cok kuvvetli değil ama yine de istedim ki gelinliğimi gorsun eşyalarına baksın. Ama ilgilenmedi.
Cunku daha onemli dertleri vardı.
Once ablamı evlendirmek icin benim işlerimle ilgilenmedi. Sonra ablam evlenince dertlenip ilgilenmedi. Sonra da ablam bize geri dondu ilgilenmedi. Bu surecte buyuk bir sorun oldu ve 15 gunluk evli iken ayrılmak icin ablam eve geri geldi. Kendi nişanlım dahil kimseye diyemedim. Kime ne diyeyim diyorum.. Oyle geciştiriyorum ablamı evde gorduğunde.
Maddi manevi cok zorluk icindeyim en en sevincli zamanlarımda..
Her yanım sarılı dert.
Ne yapacağım.
Duğun zamanı yaşadığım sıkıntılar
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Duğun zamanı yaşadığım sıkıntılar