Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Ben Almanya ’da doğup buyudum ve gecen yıl almanya ’da olan universitemin sunduğu oğrenci değişim Programıyla Turkiye ’de bir donem okudum. O donem yani Turkiye ’de şimdiki sevgilimle tanıştım ve cok guzel bir 7 ay gecirdik birlikte.
7 ayın sonunda ben Almanya ’ya geri dondum ve İkimizde bu ilişkinin evlilik ile sonlanacağına emindik ve bu yuzden uzaktan yurutmeye karar verdik. Bu arada anneme ve teyzelerime soylemiştim hepsi okulumu bitirmemi sonra bir adım atmamı istiyorlardi.
Gel zaman git zaman sevgilimle ufak tefek mesafeden dolayı ufak tefek sorunlar yaşamaya başladık. Kendisi uni son sınıftaydı ve artık mesafeden dolayı bu işin adının konmasini istiyordu. Ayni şekilde ailesinin de haberi vardı bizden ve onlarda istiyordu.
Ablası ile tanışmıştım ve cok seviyordum ablasını. Sevgilim artık o kadar buyuk baskı kuruyordu ki uzerimde, mesafeden dolayı bana olmadık kıskanclıklar, kızgınlıkları beliriyordu. Her lafımı yanlış anlıyordu ve beni onunla evliliğe sıcak bakmamadan dolayi sevmememle sucluyordu. Halbuki annemler şart koşmuştu once okul sonra evlilik diye, anlatmama rağmen bana surekli baskı uyguladı. Ben dayanamadım psikolojim bozuldu, davranışlarına anlam veremiyordum ve kimseye anlatamadigim icin icime atıp surekli ağlıyordum. Annem bunu fark etti ve bana onun yuzunden icime kapandığımı ve ondan ayrılmamı istedi. Annemle Buyuk bir kavga sonucunda anneme ayrıldığımızı soyledim fakat teyzemler birlikte olduğumuzu biliyorlardı. O arada ben turkiye ’ye gidio geldim ve sevgilim benden ozur diledi yanlış yaptığını ve beni uzduğunu soyleyerek beni tekrar ikna etti ve biz yeniden eskisi gibi olmaya başladık. Geri donduğumde ilk zaman her sey eskisi gibiydi ama biraz vakit gectikten sonra sevgilim tekrar basladı “başka kızlar evliliğe can atıyor sen istemiyorsun”, “sen beni sevmiyorsun”, “bizim ilişkimiz telefon uzerine kurulu”, “ben bıktım”,”biz birbirimizi goremiyoruz” gibi laflar etti. Ve bu her gun (2-3 ay boyunca) boyleydi her gun mutlaka bunun yuzunden kavga ediyorduk en sonunda dayanamadım ve ağlayarak biriyle dertleşmeye karar verdim. Teyzem en yakin arkadasim gibi olduğu icin onunla konuşmaya karar verdim. Bana evlilik konusunda baskı yapıyor bu yuzden surekli kavga ediyoruz dayanamıyorum gibi şeyler hkkında konuştuk. Teyzem bunun ustune sevgilimi aramıs ve onunla bu durumu konuşmuş. Bu konuşmanın ardından sevgilim hakkında ailemin butun duşunceleri değişti. Guya sevgilim beni svemiyormuş, sadece almanya ’ya icin benimle birlikteymiş, ayrıca doğuluymuş ben cok rahat buyumuşum onunla yapamazmışım, o kimmiş bana baskı yapiyormuş, beni firsat olarak goruyormuş ve bu yuzden hemen evlenmek istiyormuş. Bu olay babamın kulağına kadar gitmiş ve babam bana kesinlikle onunla goruşmeyeceğimi soyledi, ayrıca bir gun evlenmek istersem bile onlarin arkamda olmayacağını ve kesinlikle beni almanya icin kullandığını soyledi, ayrıca tanimadigini ve dogulu olduklari icin kesinlikle istemedigini belirtti, bende babama bittiğini soyledim, fakat vazgecemiyorum ve onunla evlenmek istiyorum ve sevgilimle aramızda Almanya ’ya konusu asla gecmedi, hatta baştan beri Turkiye ’de oturmak icin konuşmuştuk. Bu arada babamda turkiye ’den gelme. Sevgilim ise bu durumda sadece bunların yalan olduğunu ve beni sevmese bu kadar duruma katlanmayacağını ve boyle ihtamlarin tanimadan yapilmasinin iğrenc olduğunu dile getiriyor.
Kizlar ben şimdi napayım, sevgilim illa babanla goruşeyim diyor, sevgilim annesi ailenle konuşalım diyor. Ben ise babama nasil anlatacağım bilmiyorum, acıkcasi korkuyorum, teyzemlerimde karşı, kısacası herkes. Bana akıl verin sevgimin peşinden mi gideyim annemleri tanimalari icin ikna mi edeyim? Bu arada sevgilij ickisi,kumarı, hovardaligi yok. Sadece biraz israrci ve bazen uzduğunun farkinda değil.
Ayrıca calisiyorda ve bu yıl atanacak inşallah.
Bana yardım edin nolur.