Bu kadar uzulmek cok yıpratıyor.
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bu kadar uzulmek cok yıpratıyor.
-
02-10-2022, 19:04:11Oncelikle merhaba. Araştırmalarım sonucu dert anlatmak icin guzel bir site olduğunu oğrendim. Benim derdim aşık olmamlar başlıyor. Cok uzulduğum icin hayatıma beni seven birini aldım. Ama olmadı. Ve hic cizgimden de cıkmadım. O yuzden uzun sureli olacak gibi de durmuyordu zaten. 2 yılda sadece 3 kez buluştuk. Ve normalde anlaşabildiğim birisi değildi. Dediğim gibi uzuntu anında yaptığım bir hataydı, bencillikti. Sonra cok pişman oldum. O insandan son ayrılmamdan sonra hayatına birini almış. Oğrendim. Engellediğim sure zarfında girmiş hayatına. Ama o kadar guvenmiyordum ki. İnanmıyorum. Onceden cok yakın fotoğrafları var. Herneyse bu insan bikac ay once benimle hayatında kimse yok gibi konuştu. Oyle normal nasılsın iyi misin sohbeti ediyorduk. Hayatında biri olduğunu oğrendim. Ve hicbir şey yok gibi benimle konuşmasına cok şaşırdım. Cunku ben yapmadım, Allah yaptırmasın. Sonra bana beni bekle ondan ayrılamam dedi. Neden dedim ve ondan hoşlandığını, kızın ona guvendiğini soyledi. Bir insan aynı kalple birisinden hoşlanıp başkasını nasıl sevebilir ki? Ben de mutluluklar dilerim ama insanları kandırma dedim. Ve bana beni bekle seni uzerler dedi. Eğer bana koyduğu şartları kabul etseydim, kızdan o an ayrılacaktı. Ben kabul etmedim. Şartlar da her ay buluşmak filan , o kadar sacma ki sanki sozleşme yapıyoruz. Neyse işte o bana cepte muamalesi yapınca ve kızın arkasından boyle iş cevirince cok sinirlendim. Ağzıma geleni saydım. Ondan once bana beni gercekten sevdiğini ama unutmak istediğini ve bunu bu kızla yapacağını soyledi. Sonrasında bekle demesi o kadar terbiyesizce ve saygısızca ki.. Gecen gun bana beni sevdiğini soylediği gun kızla fotoğraflarını buldum. Kızın sacını kokluyordu bir fotoğrafta da vapurdalardı ve arkadan sarılmıştı. O kadar mantıksız ve ikiyuzluce ki. O an uzulmedim cunku hayatımda olmayı haketmiyor biliyorum. Cunku ben ona hic sadakatsizlik yapmadım, ben onu hep sevmeye calıştım. Ama sınırlarım vardı o sınırları aşmadım, aşamazdım. Ve o kadar garipti ki, sevgiliyken instagram şifresini istemiştim. Hesabına girip eskiden sevdiğim kişiyi engelleyip şifresini oyle vermişti. Cok şaşırmıştım o zaman. Herneyse aslında konu bunlar değil ama beni anlamanız icin anlatmak istedim. Ben bu insandan dolayı tum insanlara olan inancımı kaybettim. Bana beni bekle diyip başkasının sacını koklamak nasıl bir karaktersizliktir? Bunun ondan cıkacağına inanıyorum. Umarım en yakın zamanda cıkar. Ama stalk huyumdan dolayı uzulmediğini gordukce daha da kinle doluyor ve daha da mutsuz oluyorum. Ayrıca stalk takımtı haline geldi. Bırakabilme yolum nedir?