eklediğim ceyiz giysi vs. hicbiri kullanılmamıştır ceyizimde sergilenip hurclara kaldırıldı..

yatak ortusu yıkanabilir demişlerdi aldığım yerden bukenay diye bir marka cantasıyla duruyor yıkanmadı kullanılmadı 250 liraya almıştım 125 duşunuyorum

beyaz saten bohca 5 lira

havluların tanesi 20 lira

kurdale işi keten ortu 5 lira

seccade 20 lira

batista marka 37 numara terlik 25 lira

mutfak peceteleri suslu birşey istememiştim dertsiz kumaştan kenarı kurdaleyle cekildi 2 takım yaptırmıştım biri oylece duruyor 12 adet 15 lira

tamamen boncuktan yapılmış 6 parca oda takımı 40 lira

ozdilek saten nevresim takımı 60 lira

kumaşı cok değişik saten değil şifon değil yumuşacık L beden pijama takımı 25 lira

batista saten pijama takımı m beden 25 lira aynısının şortlu takımı da var 15 lira

batista marka erkek 5 li takım (ropteşambır saten pijama ve pamuklu kumaştan şortlu takımı var) 100 lira bunuda 200 liraya almıştık

patikler tanesi 7.5 lira

boncuk oyası tulbent 15 lira

tığ oyası tulbent 12 lira

kenarı cekilmiş tulbent tanesi 5 lira

pullu tulbent 15 lira

iğne oyası tulbent 20 lira

pul oyası tulbent 15 lira

değişik top top bir oyası var 20 lira

namaz baş ortusu 20 lira

lif 3 lira

ipekyol takım aldığımdan beri kucuk geliyor birgun zayıflarım umuduyla saklıyordum ama umudu kestim artık 38 beden 110 lira

bernardo pecete halkaları 6 tanesini 30 liraya almıştım 12 adet 30 lira

mink marka battaniye resmi internetten buldum battaniye biraz zor bir yerde resimdeki gibi kendinden desenli bir model lila renginde 60 lira

hepsi sıfır urunlerdir fiyatların makul olduğunu duşunuyorum ama yinede toplu alımlarda yardımcı olurum..