Herkese iyi gunler. Direkt konuya girecegim. Gecen sene bir ev satin aldik evin konumu guzel minibus ve otobus duraginin hemen karsisi yanibasinda market var bes dkk mesafede ilkokul ve ortaokul mevcut. Evin icide guzel 140 metrekare 3+1 sifir ev. Bunlari anlatmamin sebebi hem avantajlari hem dezavantajlari hakkinda fikir sahibi olmaniz. Evi cok begenerek aldik ama cadde ustu olmasinin dezavantajlarini hic dusunemedik. Daha dogrusu bu kadar islek bir cadde oldugunu bilmiyorduk. Gece 1e kadar araba sesleri geliyor cami actigimizda cok fena egzoz kokusu sariyor evi. Cok rahatsizim bu durumdan. Oldum olasi koku hassasiyetim var zaten simdi birde yaz olunca haliyle cami pencereyi acmak zorunda kaliyoruz ve iceri hic temiz hava girmiyor. 21 aylik bir bebegim var yakinda bir bebegim daha olacak onlarin sagligi acisindanda endiseliyim. Esim kesinlikle yeniden tasinmaya sicak bakmiyor hic bir sekilde ikna edemiyorum onu. Evin havasini temizleyen bitkilerden almaya basladik yavas yavas onumuzdeki senede klima taktirmayi dusunuyoruz ama bunlar ne kadar cozum olur bilmiyorum. Birde havayi temizleyen mekanik cihazlar var. Siz olsaydiniz ne yapardiniz bu durumda elimdekine razi olup cozummu bulmaya calisayim yoksa sonuna kadar sansimi deneyip esimi burdan tasinmaya iknami edeyim. Dedigim gibi evin avantajlarida cok ama bu saydigim seyler cok rahatsiz ediyor beni. Soyle bir cami acayimda taze hava girsin iceri diyemiyorum. Les gibi hava soluyoruz. Varmi aranizda boyle cadde ustu evlerde yasayip ayni sorunlardan muzdarip olan. Yoksa benmi abartiyorum.