Yani acıkcası benim pek bi sorunum yok fakat şoyle bi sorun var. 3 yıldır birlikteyiz, zaten uzaktan ilişki yurutmeye calısıyoruz. birbirimizi ozluyoruz. Ben de bir gun bunların memleketine gittim.Cay zamanına denk geldi ben toplamadım ama gidip yardımcı olmaya calıstım koyude cok sevdiğim icin batmadı bana caya gitmek.Akşam da eve geliyoruz Erkek arkadasımla dışarı cıkıyoruz annesi zırt pırt arıyor. erken gelin erken gelin diye. Boyle sırnaşık insanlar değiliz hoşlanmam da buyuklerin yanında opup koklasın beni sevmem yani. erkek arkadasım evdeyken yanıma gelip birşey gosteriyor annesi yanına cağırıyor. Hayır kadın beni istemiyo desem ne beğensem ertesi gun alıyor. Beni kızım diye kaydetmiş vs. Erkek arkadaşım annesine saygısızlık yapmaz sesini bile yukseltmez ve bu cok hoşuma gidiyor. sonucta annesine saygısızlık yapan ilerde bana da yapar. Ama bazen anne arama dolaşıyoruz demesini istiyorum. her seferinde tamam diyor ama gitmiyoruz. E gitmeyeceksek neden tamam diyorsun kadına. oda gelmeyınce arıyor zırt pırt. annesinin de saygı duymasını istiyorum sonucta uzağız ve anca bayramlarda yıllık izinlerde goruşuyoruz. (aileler tanıştı bu arada). bir de erkek arkadasım bana birşey soyluyor mesela dışarımı cıksak diyecek annesi hemen noldu ne dedi diye soruyor yahu sanane. erkek arkadasım da bişey yok anne diyor. Biraz anneci kendisi birazda benci. ortayı iyi bulur ben annesi hakkında konusmam pek ama annen biraz kıskanıyor dediğim zaman nasıl konusuyorsun felan demez. doğrudur askım panik atak var annem de endişeleniyor ondan der. guzelce acıklama yapar. benim tek korkum annesi evlenınce bize cok karışır mı cok bulaşırmı. cok buyuk sıkıntı değil ama yazmak istedim )))