Eşimden artık soğudum guven sıfır 🙁
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimden artık soğudum guven sıfır 🙁
-
02-10-2022, 19:02:06Daha oncede acmıştım bu konuyu i yuzden fazla uzatmiycam. Eşimle 4 sene oldu evleneli. Kaynanamla beraber oturuyodum. Eşim cok sorumsuz evlilik sorumluluğunu hic uzerine almadı ustelik cok yalan konuşur. Şimdi 10 aylık bir de oğlumuz var tartışma anında sinirlendiği zaman olur olmadık laflar soyler bana sonra sanki hic o tartışma yaşanmamış gibi benden anlayış Guleryuz bekler. Şimdiye kadar benim altınlarımı aldı yerine koymadı 1 sene beraber calıştık yerine koyucam ayağıyla paranın bir kısmını harcadı en son oğlumuza takılan ceyreği benden habersiz aldığını farkedince bıraktım geldim babamın evine. Oğlumuz olmasaydı geldiğim gun dilekceyi verecektim ama bı şans daha verdim oğlumuz icin. O da bize ayrı bir ev tutacak ve bizi bundan sonra mağdur etmeyecekse. Ama 4 aydır burdayım araya iyicene soğuluk da girdi artık ailesi de merak Edip aramıyo halen bekliyorum habire bizi oyalayıp zaman kazanmaya calışıyor 4 aydır surekli tutucam diyo ama gidip 1 kere bile ev bakmadık. Boyle devam ederse gidip dilekceyi vericem. Siz olsanız ne yapardınız?