Cok uzatmicagim bir ay once evlendim esimi severek evlendim hala da seviyorum ondan da şuphem yok ama ailesine artık tahammulum kalmadı 1 sene nişanlı kaldım 1 cop almadılar herseyimi kendim hallettim kuafor gelinlik kına masraflarımı eşim sikistigi icim ben odedim duğunde 5tane bilezik taktılar kp kv duğun ertesi aldılar geri verdim sonra cok borcum var duğunde cok masraf yaptım diye ağladı 1 hafta sonra 10bin civarı bidaha verdim dun 5bin daha istedi ve eşimle kavga ettik tabi bunlardan ailemin haberi yok hicbisiden eşimin diğer kardeşine de eylulde duğun yapicaklar yarın nikah var 8 kardeşten sadece ben ve eşim gidiyoruz her nekadar gitmek istemesemde gidiyorum. Bugun kv aradı kayinpederimde diğer gelinle konuşuyor sandı eline telefonu aldı kızım ben senin istedigin şeyleri hallettim aldim merak etme uzulme dedi ben tabi bi şok baba ne istedim senden ben dedim sen dun 5bin istedin gonderdim ben dedim aa sen x degilmisin dedi kapadı. Şuan icin acayip kullaniliyorum eşim kullanılıyor o da farkında ama rest cekemiyoruz bide fındık parası ile bizden aldıklarını alcalmış gercekmiş bana artı araba alcakmis sanki donum donum arazileri var bu arada rest cektim edepsiz gelin oldu adim. 15bin ile yirttigimi duşunemiyorum dhaa cok yerler yemeyenin malını yerlermiş ole de oluyor kaynım ve eltimin duğununu yapıyorum ne mutlu bana benden daha aptalı var mı acaba?
Ozur dilerim uzun tuttum dolmustum
Gercekten aptalın tekiyim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Gercekten aptalın tekiyim