Merhaba arkadaşlar
Daha onceki konumu okuyanlar bilirler, boşanma kararı aldık.
Daha onceden de bahsetmiştim, kendisi evlenmeden once kumar oynamış ve borclanmış. Bilgim yoktu bu durumdan, evlendikten sonra işten ayrıldığı icin borclarını odeyememiş. Evdeki yuzuğume kadar goturdu kendisi borclarını odemek icin. Daha sonra sevgi ve saygıyla bu evliliği surduremeyeceğimi duşunerek boşanmak istediğimi soyledim kendisine.
İlk başta gayet guzel benimle hemfikir olan adam şimdi sıkıntı yaratmaya başladı.
Oturup anlaşmalı boşanma işini konuşalım karara bağlayalım dedikce cocukca davranıp konuyu değiştiriyor ya da ortamı terkediyor.
Gorunurde benimle aynı fikirde olup boşanmak istediğini soyluyor ama biliyorum ki zamanla duzelsin diye bekliyor. Aslında boşanmak gibi bir niyeti yok.
Şuan kendisinin ailesinin evinde yaşıyoruz, ikamet adresimiz burası. Normalde durumumu duzeltip işe başlayıp para biriktirmeyi duşunuyordum evden ayrılmadan once. Ama hareketleri davranışları sinirime dokunuyor.
Ben daha fazla bu suruncemeli durumu yaşamak istemiyorum. Evi terk etmek istiyorum. Kızımı da alıp rahmetli annemin evine gitmeyi duşunuyorum.
Korkum şu ki,
Evi terkettiğim icin suclu duruma duşer miyim?
Buyuk ihtimalle anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyecek, hatta boşanmak istemiyorum diyecek.
Cekişmeli boşanma olayı da bizi baya yıpratacak gibi. 11 aylık bir kızım var, akibetini biran once belirlemek duzenini kurmak istiyorum.
Bir diğer konu ise eşim nikahta takılan bileziklerimi benden izinsiz bir arkadaşına borc olarak vermiş. Hala geri odemedi arkadaşı bu bilezikleri.
Mahkeme yoluyla odenmesini talep etmek istiyorum, altınların gelinin hakkı olduğunu biliyorum fakat biz duğun yapmadık, nikah yaptık. Herhangi bir duğun videomuz olmadı, dolayısıyla bileziklerin bana takıldığını nasıl kanıtlayabilirim onu merak ediyorum.
Nikah fotoğraflarımız var biraz ama pek net değil, bazılarında henuz bilezikler takılmamışken cekilmiş, bazılarında da hic net gorunmuyor.
Bileziklerimin olduğunu nasıl kanıtlayabilirim onunla ilgili fikriniz var mı diye size sormak istedim.
Beni ve kızını zorlamayacağını duşunmek istiyorum ama guvenemiyorum. İşi inada bindirirse bir de beni suclu cıkarır diye korkuyorum. Bu surecte nasıl davranmam gerektiğini hic bilmiyorum.
Belki konunun yeri burası değil ama, inanın icim cok sıkılıyor. Bu işin altından nasıl kalkacağım en ufak bir fikrim yok. Boşanma kararını vermek 1 yıl surdu, harekete gecmek daha zor geliyor.
Daha once başından gecmiş olanlar ya da yakınlarından bilgi sahibi olanlar vardır diye sizlere danışmak istedim.
Şu an ne hukuki yardım alabileceğim maddi olanağım, ne de yardımcı olabilecek kimsem var.
Şimdiden cok teşekkur ederim hepinize.
Boşanma kararı, evi terk etme
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Boşanma kararı, evi terk etme