Merhaba hanımlar, kısaca ozet gecmeye calışacağım. 9 senedir eşimin ailesi ile beraber oturuyoruz. 2 senedir koylerine bağ evi yaptırıldı yazları orada kalıyorlar 2 evladımız ile birlikte, eşimle hafta sonları gidiyoruz ikimizde calışıyoruz. Ciddi sağlık sorunları yaşıyorum ve sağlık problemlerimin coğuna aile icinde yaşadığım sıkıntılar sebep oldu icime ata ata hasta oldum velhasıl. Neyse yarın koydeki evin oturma odası duvarları boyanacakmış kayınvalide oyle istemiş. Gorumce enişte iki cocukları gideceklermiş enişte boyayacakmış. Eşime dedim ki ben gidemem, ki az once oğrendim bu olayı, ben astım hastasıyım boyanan evde nasıl durayım dedim akşama kadar ayakta gez gez dermanım kalmıyor zaten. Onun da canı sıkıldı, annesinin babasının tavrından cekindi. Ne yapayım sen soyle diyor. Yapacağın şey gayet basit. Eşim astım hastası gelemez hastalanır kokuda diyeceksin sen gideceksin dedim. Canı sıkıldı, sesi değişti. O boyle yapınca benim de canım sıkıldı acıkcası. İşten kaytarıyor gibi gorundum, ama 6 aylık hamileyken bile cam silerdim duvar silerdim. İşe başlayalı ki 5 sene oldu ev işi icin kendimi yormuyorum zaten sağlığım da el vermiyor en fazla sil supur camaşır yapıyorum.. sizce tavır yapmakta eşim mi haklı, surat asmakta ailesi mi haklı, gitmemek de ben mi haklıyım.. dışarıdan bakan gozlerle cevaplara ihtiyacım var.. teşekkur ederim..