Hanımlar herkese iyi forumlar oncelikle.29 yaşında meslek sahibi bir insanım.
Gezmeyi,kendimi geliştirmeyi,eğlenmeyi seviyorum.Hayatta zorluk gormedim ailem tarafından da simartilarak buyudum.Hic sorumluluk almadım yani şu an dışardan bakınca imrenilecek bir hayatım var.Istedigim zaman istediğimi alırım giyerim gezerim.Kimse dur etme demez.Kendim yaşıyorum zaten istersem yemek yaparim istemezsem bişey yapmam rahat rahat takılırım evimde.Karisan goruşen yok yani.Rahatima da cok duşkunum bu arada.
Yanı kısaca ideal bi gelin olmuyorum şu durumda

Her neyse karşıma cıkan kişi eğitim duzeyi bana uygun,sosyal yaşantısı vs uyuyor bana.Iyi bi mesleği var.Ama ailenin babası olmuş babası vefat edince.3 kardeşi daha var.Ve meslekleri yok onların bir de anneleri var tabiki.

Şimdi bu kişi evlenince ayrı evde yasamak istiyor ama doğal olarak ailenin maddi gecimi hep ustunde olacak.E iki memur maaşı anca bir ev gecindirir.(sosyal hayat,kulturel faaliyetler,eğitim vs de katıyorum ot gibi yaşamak istemem)
Sadece maddi değil konu cok para pulda gozum yok ama surekli ic ic e oluruz gibi geliyor bana bende yalnızlığı seviyorum kalabalık pek bana gore degil

Evli buyuklerimden tavsiye istiyorum siz bu durumda olsanız napardiniz?Artıları ve eksileri neler olur?Illaki bu durumları yaşayanlar vardır.Lutfen bana fikir verin