Artık kendimden cok korkmaya başladım. Saat gece 3 gibi uyuyorum. Yaklaşık 2 saat sonra kendimi yatakta gozlerim acık, ruyamı yaşarken buluyorum. Yani nasıl anlatılır ki.. mesela kendimi ruyada ucarken gordum, beni yatağa fırlatmışlar gibi hissettim bugun. Sanki kendi odam değil tanımadığım başka odadayım. Gerceği idrak etmem 30 saniye alıyor. Ruyayı gercekte yaşıyorum gibi. Sacma saatlerde uyanıp anlam vermeye calışıyorum.. yada gece bazı eşyaların yerini değiştiriyorum, ama sonra hatırlamıyorum. Sabah gorunce aklıma geliyor. Uykuda yapıyorum yani. Bir kere de telefonumu alıp fotoğrafımı cekmişim saat 05:30.. aşırı korkunc. Neden niye bilmiyorum. Ruyamda fotoğrafımı cektiğimi hatırlıyorum ama.. gerceğe yansıyor. Uyurgezerlik asla değil, ona eminim. Kucukken uyurgezerdim cunku. Cok korkmaya başladım, her gunum boyle. Rem uykusuyla mı ilgili acaba. Aşırı huzursuzum, asla guzel bir uyku uyuyamıyorum. Sigara, alkol asla kullanmıyorum. Uyku harici hicbir problemim yok aslında.. davranış bozukluğu vs gibi sorunlarımda yok. Boyle bir durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum