Merhaba Hanımlar

15 gun sonra eşimin işi dolayısıyla yurtdışında yaşamaya başlayacağız belli bir sure. Annemin de yıllardır suren bir rahatsızlığı var, ameliyat olması gerektiğini soylemiş doktoru ve ameliyat sonrası 3 ay temel ihtiyaclar dışında ayağa kalkmaması gerekiyor. Abimin eşi vefat ettiği icin ikiz yeğenlerim annem ve babamla yaşıyorlar abimle birlikte. Bende elimden geldiği kadarıyla yeğenlerimle ilgileniyorum.

Ameliyat bizim gidiş tarihimizde 1 bucuk ay sonra. Aameliyat ve sonrası surecler icin ne yapacağımı bilmiyorum şuan. Gidip geri gelsem, sonrası surecte annemin yanında kalıp yardımcı olmak isterim ama benim de biri 1 yaşında diğeri 3 bucuk yaşında iki cocuğum var ve ozellikle oğlumla birinin surekli ilgilenmesi gerekiyor tam yurume cağında, gece uykuları cok kotu yanı halihazırda cocuklarla ilgilenmek başlı başına bir iş benim icin.

Babamlar benim geri gelmek isteyeceğimi duşundukleri icin, ameliyat ve sonrası icin gelmemin gerek olmadığını soyluyorlar ısrarla. Ev işleri ve cocukların okul dışındaki ihtiyacları icin yanlarında bir yardımcı calıştıracaklar. Ama benim icim buna hic el vermiyor. Yine yardımcı biri olsun ama bende annemin yanında olayım istiyorum.

Biletleri erteletmekte bir ihtimal ama eşim buna sıcak bakmıyor,. Gidip tekrar ameliyat tarihinde geri gelmekte eğer sonrasında da uzun kalmazsam bana zor geliyor cunku ucakla 13 saate yakın yolculuk yapacağız cocuklarla birde bunun donuşu var.

Nasıl yapsam daha doğru olur karar veremiyorum. Ameliyatın ben yokken olacak olması, o surecte annem ve yeğenlerimin yanlız kalmaları fikri beni cok uzuyor, kalsam eşim memnun kalmıyor, gidip gelmek kalıyor geriye, onu da babamla annemle ısrarla istemiyorlar,benim icinde zor olacak.

Gidiş icin hazırlanmam lazım bir yandanda artık. Buradan da fikir almak istedim, siz olsaydınız ne yapardınız diye.