Arkadaşlar merhaba,
Forumda okuduklarımdan, danıştıklarımdan cok yarar goruyorum herkese teşekkurler oncelikle.
Benim sıkıntım, surekli stres halinde olmam. Hic istemesem de; beni rahatsız edecek boyutta takıntılı biriyim. Bu sonradan oldu ama. Hep iyilik kazanacak, sevgi kazanacak diye fikir savunanlardan oldum. Hala oyleyim, elimden geldiğince elbette. Ancak cok yorulduğumu, hırpalandığımı hissediyorum. Yaşadıklarımı, bana yapılan haksızlıkları bir turlu unutamıyorum. hatta o kadar ki bazen temizlik yaparken "bana neden boyle yaptı, bir daha yaparsa ne yapmalıyım? Nasıl onunu kesmeliyim?" diye duşunmekten başıma ağrılar giriyor. Cok endişeliyim, evliliğimin ilk zamanları cok zor gecti, ya aynısı olur diye guzelliklerini dahi goremez oldum.
Psikolog, psikiyatri duşundum elbette ancak ilaclara dayanmak istemiyorum. Genel olarak ağrı kesici dahi, cok zorlanmadan icmem.
Cok uzattım; bu bilincaltı temizleme, yoga ve benzeri uygulamalarla bu tur sıkıntılarını atlatabilen oldu mu?
Onerileriniz ne olur?
Not:
Forumda bu konuyu acacağım bir bolum var ancak aktif değil gibi, o sebeple burada actım en azından belki goren yardım eden olur diye.
Ruhsal yaralar gecmiyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ruhsal yaralar gecmiyor