Onceden yazdığım konudan bilgisi olan arkadaşlar ; bilir.
Ancak hatirlatiyim Alkol problemimiz, yalan , onune gelen kadını internette aratma , geldiği zamanda yanımızda durmaz pek. En fazla 1-2 gun evde olur. Geriye kalan zaman mutlaka bahaneler vardır. O zamanda ya arkadaşlarıyla icer yakınlarda . Ya arkadaşına ise yardım der icer. Konuşmak imkansız, hakaret veya uzerine yurume. Cocukla tehdit etme. Psikolojik şiddet. Fiziksel yok . Kısacası herşey var ama kendisi cok mutluyuz sanıyor. İckisine kesinlikle karisamazsin . Karışmayı gec kac tane ictin diyemezsin bile. Ceza evinde yaşıyorum bir nevi yani. Dort duvar oğlum ve ben. Boyle bir durumda bosanamiyorsunda cunku ofke problemleri ve dengesiz hareketleri var. Yani cocuğu alır gider. Ve boşanmada sosyal medya icki fotoları dışında pek şahit yok. Zaten bu durumda pek boşanma ihtimali yok .
Yarın sanırım geliyor ; oğlum pasaport işlemleri haftaya. Yani konusmadigim icin haberimde yok. Ama anlam veremiyorum. Nasıl bir insan cocuğunu eşini merak etmez. Aslında en cok bu duşunceler değil olay . Siz surekli odun vermek zorundayken; karşınızdakinin hic donup bakmamasi koyuyor. İnsan halı o yuzden neden neden diye herşeye takılmaya başlıyor. Ve Oğlum icin uzuluyorum .... Onun yanında iyi baba olmaya calışır. Ama ickisi mutlaka onun yanindan kacısidir.
Tamam psikolojik sorunlusun belli . Daha oncede boyle takıntılı bir tartışma cikardiginda ; "ben seni arayıp sormiyim o zaman . Bizi onemsediginde ararsın" dedim. Yurtdisindaydi 1 hafta aramadı geldiğinde de hicbirsey yokmuş gibi . Dunyanın en sorumlusu babası edasindaydi . Ve suclu ben oldum . Ben aramadım ben cocuğunu gostermedim oldu. Gecen seferde gene aynı ama 4 gun kendi aradı ve oğluyla konuştu direk.yani ozlediği icin oğlunu aradı. Demekki ozleyedebiliyor.
Şimdi 1 hafta oldu. Hicbirsey yok. Zaten normal bir davranışta beklenemez ya ondan. Tamamda be adam hic mi farkında değilsin kendinin. Sanırım biraz hissettiklerimi yazmak istedim. Gelicek ve yine ben suclu olucam . Cevap vermeye bile mecalim yok artık ona.
Konusmadigin zamanda problem , sevgi bırakmadın kendini zorla sevdirmeye calışıyorsun . Ustune icten sevmiyorsun diye hatalı oluyorsun . Git o zaman . Cehennem ol. Bitir . Boşan dersin ; tamam gidebilirsin ama oğlum burda . Susarsin ananı ozledin galiba. İncelediğim yerden kopacak bir gun .ama o gune kadar dengesiz bir koca olduğu icin sabretmek zorundayım. Desteğinize ihtiyacim var. Dengesiz bir insanla mecburiyetten devam etmek zorundaysaniz napardiniz?. En fazla gene 10- 15 gun kalır. Umarım daha erken gider.
Sorumsuz dengesiz eş geliyor...
Kadýnca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Hayatýn Ýçinden
- Kadýnca
- Sorumsuz dengesiz eş geliyor...