Merhaba arkadaşlar, kimseye danışamadığım icin buraya yazıyorum. Eşimle dun tartıştım. Eşim cok anlayışlı birisi. Beni sevdiğini de biliyorum. Cok hata yapmama rağmen saygısını ve sevgisini yitirmedi. Hatadan kastım fazla konuşmak ve ailesi ıle ilgili gereksiz kavga cıkarmak, kısıtlamak bi suru şeyi gormezden geldi. Bu sene bu konuları cok şukur aştık. Fakat dun tuvaletim geldi benzinlikte durdu. Akşam karnalıktı kendi annesi de yanımızdaydı. Ben cok sıkışmıştım. Birden arabayo durdurdu ve tuvalete git dedi. Cok alımlı bi bayanım bu arada. Akşam vakti benzinlikte durdu ben once indim. O da arabayı yanastırdı tup icin.ben afalladım benle iner sandım annesi teklif etti senle geleyim diye eşim etmedi. Gittim kendim donduğumde kapı onunde bekliyordu beni. Bindim arabaya ama cok kızdım. Bir suru şey soyledim mesaj yolu ile. Eve gectık gayet sakince naptım cok tuvaleton gelmşlti ben doneme kadar gidersin diye dusundum falan dedi. Ama ben cok kırıldım sonucta bir suru erkek var orda uzuldum acıkcası. Ben mi abartıyrum bilmiyorum ama biraz kızdım. O da acıkladı baktı ben usteliyorum napıyım taveltini yapsaydın o zaman cafede flaan dedi yolda soyluyorsun dedi kus uyuduk. Sabah ozur diledi. Ama gercek ozur mu bilmiyorum annnssigildeyiz tatsızlık cıkarmıyım diye bile dilemilcş olabilir uzatmadım ama hala icimde kırgınlık var .