Oncelikle anlatacaklarım da sadece isim vermek istemiyorum ama gercekten yaşanan bir şey..
bir kadın duşunun evliliğinde her şey cok guzel gidiyor 1 senelik evliliğin ardından kadın hamile kalmış hayatındaki Kasırga o zaman başlıyor daha hamileliğin 7 ayında aldatılmaya başlıyor kocası bir gun Hayat kadınına gider bir gun arabada personeliyle Anladınız siz ve en kotusu Adam gidip Bu kadının ablasını aşık olur ablanın hicbir şeyden haberi yok ama adam kendi capında kadına icin icin aşk besler ve bir gun kadın evde uyurken kocası eve gelir kadının Uyuduğunu fark eder kadın kalkmıyor eşinin telefonda konuştuğunu duyuyor o zamanlar doğumuna İki uc hafta kalmış eşi telefonda bir arkadaşı ile konuşuyor Baldızına cok aşık olduğunu surekli onu arzuladığı keşke onunla evli olsam karımıda cocuğunda istemiyorum sozlerini duyuyor kadın sinir krizleri hastaneye kaldırılma lar Zorlu doğum onca şeye rağmen kadın hic kimseyle paylaşmadan kendi icinde yaşayıp 3 yıldır bu adamla hala evli bunca şeyi yaşayan bir kadın Neden hala evli kalır Benim aklım almadı paylaşmak istedim anlatılanlara inanıp inanmamak sizin elinizde ama tamamen gercek yaşanmış bir şeydir..
BU ANLATACAKLARIM Bİ KADININ GERCEKTEN Yaşadıkları...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- BU ANLATACAKLARIM Bİ KADININ GERCEKTEN Yaşadıkları...