Daha once bebeğimin ismi konusunda kv ile tartıştığımızı yazmıştım. O tartışmadan 3-4 gun sonra ufak bir operasyon gecirdi. Gecmiş olsuna gittim bir daha da goruşmedik. 2 hafta kadar once gebeliğimle ilgili bazı sıkıntılardan bir gece hastanede yattım. Ne geldi ne aradı. Bu konuyu eşimle konuşurken anneme bağırmışsın ya o tartışmada muhtemelen ona kırılmıştır dedi. Cok şaşırdım. Cunku ben bağırma hatırlamıyorum. Hem gorumcem hem eltim annene bağırdı demişler yeni duydum. Evet ortam cok gergindi, belki sesler de yukselmiştir ama eğer gercekten bağırma varsa karşılıklı olmuştur. Hadi gorumcemi biraz anlıyorum annesinin tarafını tutuyor ama eltime cok şaşırdım. O bağırsa ben gidip kocasına karın annene bağırdı demem. Şimdi kafamı kurcalayan bu konunun ardını aramalı mıyım cunku kendimi iftiraya uğramış hissediyorum. Yoksa ustunden 1 ay gecmiş diyerek hic oralı olmamalı mıyım? Cunku kv bana 6 yılda bir cocuk yapamadın derken de aynı insanlar anne sen nasıl konuşuyorsun diyememişlerdi. Karakterleri mi bu demeliyim bilmiyorum.