Merhaba arkadaşlar, hemen konuya geceyim
Yaklaşık bir ay once eşimle anlaşmazlıklar yuzunden evi terk etmiştim ve baba evine gitmiştim. Sebeplerden bir tanesi de ailesiydi. Gorumcem ve kv nin dedikoduları başta olmak uzere aldıgım her şeye yorum yapılması, cimrilikleri, pis olmaları vs. Bunlarda benim de haksız yonlerim olmuştu. Neyse eşim terk ettigimin uzerinden saat gecmedi ailesi ile geldi konuştuk ve eşimle barıştık ve acıkca bir daha dedikodu yapmamasını soyledim kv ye o da kabul etti.
Ancak evi terk ettigimi eltisine soylemiş. Bunlar aile apartmanındalar. Cok yakınlar biz de yakınız. Bir gun annem kv yi alıp bize kahvaltıya gelecekken bu elti ile karşılaşınca onu da davet etmişler. Elti de ' hayırdır yine mi bir şey oldu?' demiş. Ne alaka yani basbayağı anlatmış evi terketigimi. Ben de bunu soyle oğreniyorum. Bir akşam bu elti bana geliyor ve bir suru nasihat veriyor. Eşimi ve ailesini ovuyor ben de şuphe ettim annemle konuşurken bu konuyu acınca annem de o gun eltinin oyle dedigini soyledi. Yani apacık belli ki dedikodumu yapmış.
Eşimle paylaştım annemi uyar diyor. Ama zaten o kadar tatsızlık oldu konuyu acmak istemiyorum. Bir yandan da ozelimi aile meselemi anlatmasına soz verip dedikoduya devam etmesine gıcık oldum. Ne yapmam gerekir?