Kafedeki cocuğu sosyal medyadan nasıl bulurum?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kafedeki cocuğu sosyal medyadan nasıl bulurum?
-
02-10-2022, 18:50:21Merhaba arkadaşlar. Benim surekli gittiğim bir kafe var. Uzun zamandır oradan bir cocuğu aşırı beğenmeye başladım. Bir iki kere benimle şakalaştı bu cocuk aslında ondan once hic dikkat etmemiştim. Şimdi surekli aklım onda surekli kafeye onun icin gitmek istediğimi fark ettim. Resmen gidiş amacım değişti. Gorunce konuşunca heyecanlanmaya falan başladım. Bahsettiğim yer Starbucks bu arada. Cocuğun adını yaka kartından gordum. Arkadaşıyla konuşurken okulu olduğunu duydum yani bolumunu de biliyorum. Ama benim amacım sosyal medyadan bulmak. Hem okulu olduğu icin yaşını merak ediyorum benden kucuk olması sıkıntı olur benim icin cunku, hemde şimdi eminim bu kadar cekinme belli et ya da git konuş diyenleriniz olacaktır ama o cesaret bende pek yok. Bu nedenle biraz stalk yapıp bulmak istedim ama nasıl başlasam nerden başlasam bulabilir miyim ne yapsam bana belki yaratıcı bir akıl fikir verirsiniz dedim. Kucuk bir dert biliyorum ama ne bileyim icim kıpır kıpır hemen bulmak istiyorum. Heyecan yaptım bir yardımı dokunan cıkar belki. Teşekkur ederim şimdiden hepinize