Arkadaşlar merhaba.
Benim 15 aylık bir kızım var. Atanma konusunda gaza geldim canım ders calışmak istiyor ama tavsiyelere ihtiyacım var. Lutfen konum taşınmasın biraz fikir alayım. Benim hocam da kadir hoca var. Adam iyi ama ben dinleyemiyoeum asla konsantre olamıyorum. Daha normal anlatımı olan bildiğiniz hocalar var mı.satın alabilrceklerim de olabilir ucretsiz oşoasına gerek yok. Cocuktan dolayı dersaneye gidemem. Zaten gerek yok. 2u17 de gitmiştim kpss kursuna 10 dan 82 aldım. Yaptıgım hata alandan cok eğitime yonelmemdi. Eğitim kısmından 89 aldım zaten. Ama edebiyata calısırken cok sıkılıyorum hic calısasım gelmiyor. Bir ay calıstım zaten ona doğru duzgun doğal olarak yetmedi. Ezberim kotu. Severek oğrenmek icin dinlersem calısırsam daha iyi aklımda kalıyor. Tarihe cok calısmıştım mesela sevdiğim şeylere yonelebiliyorum eğitimi seviyorum ama alanıma calısırken nasıl zevkli calısabilirim bilmiyorum. Cok ruhsuz geliyor. Yeni edebiyatı kitap okumayı sevdiğim icin kısmen severek calısabilirim ama halk eski edebiyat hele kabus gibi yazar eser ezberlemece bir de eserler osmanlıca ya bana geliyorlar.
Atanan arkadaşlar nasıl edebiyata calıstınız hangi kaynakları kullandınız test cozdunuz mu cozmediniz mi kimi dinlediniz. Alanınızı seviyormuydunuz. Bi el atın lutfen bana da.
Kendimi eksik hissediyorum. Tamam anneyim cocugumu kendim buyutmek istiyorum ama hak ettiğim olamam gereken yer burası değil gibi hissediyorum. Univsrsite sınavında ilk 2000 deydim az bir calısmayla kpss de 900 deydim alanımda. Fena değilim aslında biraz gayret etsem yaparım gibi geliyor ama 15 aylık bir bebek de var şu an. Bu kadar kucuk bir bebekle kpss ile atanan (hatta edebiyattan atanan) var mı. Benim ki hayal mi. Cok mu uctum acaba????
Edebiyattan atanan arkadaşlar bakabilir mi?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Edebiyattan atanan arkadaşlar bakabilir mi?