Kendimi cirkin hissediyorum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kendimi cirkin hissediyorum
-
02-10-2022, 18:49:36Benim gibi olan var mı bilemiyorum....Aslında orta derecede guzelliğe sahibim ama cevremdeki insanlar cok guzel olduğu icin kendimi hep cirkin hissediyorum. Mesela eşim 3 erkek kardeşler ve eşleri cok guzel. Hatta ilk evlendiği zamanlar akrabaları aramazda guzellik sıralaması yapıyordu ve tabi ki ben hep 3. Sırada oluyordum. Eşimin de işi gereği zengin birkac kadınla surekli goruşmesi gerekiyor. Allahım ozellikle bir tanesi 48 yaşında ama ben 33 yaşında olmama rağmen benden daha genc ve guzel gorunuyor. Eşim benim guzellik konusunda kendimle uğraşmamdan pek hoşlanmaz ama onun icin de guzellik cok onemlidir, bunu inkar etse de mesela bir kadından bahsederken ya cok guzel ya da cok cirkin diye soze başlar. Benim de bu konuda birkac adımım olsa da başarısızlıkla sonuclandı. Burnumda sağlık soronum vardı, ameliyat olmam lazımdı, doktora estetik de rica ettim, tabi eşimin estetikten haberi yoktu, olsaydı rıza gostermezdi. Doktoru da pek araştırmadım.Neyse...burnum eskisinden daha kotu oldu. Kıl tekniği kaş yaptırdım gecenlerde cok araştırarak. Milletin kaşını gayet guzel doğal yapan kadın beni ido tatlısese cevirdi. Guc bela cıkarttık boyayı, eski haline dondu ama kadın bilincsizce kaşlarımı yolduğu icin eskisinden daha kotu oldu. Ne yapsam bi tık guzelleşemedim, hep geriye gittim, ilerleyemedim. Şimdi estetikle guzelleşenlere saygı duyuyorum. Acaba eşimin rızası yok ondan mı bir adım ilerleyemiyorum, bilemiyorum....