Slmlar...5 yıllık evliyim eşimle saygılı ve sevgi dolu bi evliliğim var yada bana gore oyle bilemiyorum..ilgili alakalı bi eştir...yaklaşık bundan 1 yıl once eşimin whatshap aramasından bi bayanla goruntulu konuştuğunu gordum sordum kavga ettim klasik erkek tavrı ile yeminle itiraz etti yok oyle bişey bi iş icin konuştuk dedi neyse daha fazla canım yanmasın diye kurcalamadım daha sonra eşime msj atmış tesaduf eseri onu gordum msjın iceriğine girmek istemiyorum ama adım gibi eminim bu kadınla arasında kucuk caplı bişey yaşandı ne kadar uzerine duşsemde kurcalasamda eşim hep inkar etti bide suclu ben oldum bana nankorsun cok sevdim şımardın kafanda kuruyorsun bi psikiyatri ye git dedi kavgalar buyudu her seferinde yeminler sozler olayı kapattı goz yaşları doktu seni severken mutluyken neden yapayım dedi hangi kadın inanmazki eşinin bu sozlerine yeminlerine ve takip ettim surekli telefonunu kurcaladım kıyafetlerine baktım arabayı kurcaladım yok bişey bulamadım ama kadın hisseder ya bu kadınla bişeyler yaşadı yada kadın buna musallat oldu yine bi kadın bi kadına duşmanlık etti...neyse bu kadın surekli sanal alemde manalı paylaşımlar yapıyor onu takip ettiğimin farkında bunu da hisseddim yaşca benden de buyuk bi kadın bu kadına karşı icimde bi kin bi nefret var ki bunu kimse anlayamaz diyceksinizki esinle neden birlikte sin bu kadar eminsinde yukarda anlattığım gibi yeminler gozyaşları beni bastırdı şimdi gecem gunduzum bu kadın oldu hergun kafamın icinde onunla kavga ediyorum onunla yaşıyorum deliricem artık hic cıkmıyor aklımdan aklımda surekli ona nasıl zarar verebilirim beni bu hale getirdiği icin ben ona ne yapabilirim ve duşunmekten alı koyamıyorum kendimi...bazen diyorum resimlerini bilbordlara asayım bazen diyorum sanal alemde resimlerini deşifre edip bu kadın boyle bi kadın diyeyim diyorum...benim gibi icinde şuphe olanlar aldatılıp affedenler neler yaptınız nasıl atlattınız bunu icinizden nasıl sokup attınız o kişiyle bunun hesabını gordunuzmu neler oldu....yada neler yapılabilir evde eşle kavga ediyorsun ofkeni kusuyorsun ama buna sebep olan bu tarz kadınlara karşı suskunmu kalmalı yaptığı yanına mı kalmalı