Resimlerde gormuş olduğunuz urunleri satıyorum.
Hepsi temiz kullanılmış, lekesiz, yıpranmamıştır. Coğu hic kullanılmamıştır.
Kargo bedeli alıcıya aittir. Urunler Niğde ilinden gonderilecektir.
PTT Kargo ile kapıda odeme imkÂnı vardır.
Alacak olduğunuz urunler itina ile paketlenerek, vakti zamanında ve sizin tercih edeceğiniz kargo şirketine verilecektir.
1 numaralı urun: Uzun İnci Kolye. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 5 TL

2 numaralı urun: Uzun Cicek Kolye. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 5 TL

3 numaralı urun: Boncuk Kolye. Eski boncuklarla kendim yapmıştım. 1 Defa kullandım. Fiyatı: 2,5 TL

4 numaralı urun: Krem Renkli Boncuk Sarmal Kolye. 1 Defa kullandım. Fiyatı: 2,5 TL

5 numaralı urun: Gumuş Renkli 2li Top Kupe. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 2 TL

6 numaralı urun: Altın Sarısı Renkli Halka Kupe. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 2 TL

7 numaralı urun: 13 cift boncuk kupe. Fiyatı: 5 TL

8 numaralı urun: Abiye Kolye 1. Arka tarafında kararma var. Gumuşculerde parlattırılması lazım. Ben 25 TL ye YKM den almıştım. Fiyatı: 5 TL

9 numaralı urun: Abiye Kolye-2. Arka tarafında kararma var. Gumuşculerde parlattırılması lazım. Ben 15 TL ye almıştım. Fiyatı: 3 TL

10 numaralı urun: 2 Adet Kolye ucu. 1 adet yedek canta tokası. Fiyatı: 3 TL

11 numaralı urun: Krem Renk, Desenli, Zincirli Canta. Kapalı Hali 21 cm - 28 cm. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 5 TL

12 numaralı urun: Koyu Pudra Renk, Desenli, Zincirli Canta. Kapalı Hali 21 cm - 28 cm. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 5 TL

13 numaralı urun: Beyaz Bere. Fransız bereler gibi yan kullanılıyor. Fiyatı: 2,5 TL

14 numaralı urun: Krem Sarkan Bere. Hic Kullanılmadı. Fiyatı: 10 TL

15 numaralı urun: Krem Renk Orgu Ucgen Şal. Buyuk Cicekli. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 15 TL

16 numaralı urun: Krem Renk Orgu Ucgen Şal. Kucuk Cicekli. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 15 TL

17 numaralı urun: Krem Renk Orgu Dikdortgen Şal. Kucuk Cicekli. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 15 TL

18 numaralı urun: Krem Renk Orgu Dikdortgen Şal. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 15 TL

19 numaralı urun: Siyah Fular ya da Şal Olarak da kullanılır. 1 Defa kullandım. Fiyatı: 5 TL

20 numaralı urun: Krem Lacivert Fular ya da Tesetturluler icin Eşarp olarak da kullanılır. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 10 TL

21 numaralı urun: Mavi-mor-pembe 3 renk orgu, dalgalı model, fular. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 5 TL

22 numaralı urun: Simli Fular Gumuş Renk. Fiyatı: 2,5 TL

23 numaralı urun: Simli Fular Vizon Renk. Fiyatı: 2,5 TL

24 numaralı urun: Beyaz gomlek. 3 numara. 38 bedene uygun. Kırışık model, Bilekleri katlamalı model. Fiyatı: 5 TL

25 numaralı urun: Siyah Saten gomlek. 42 beden yazıyor. Fakat 38-40 bedene uygun. Bilekleri katlamalı model. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 10 TL

26 numaralı urun: Siyah kumaş ceket. 2 numara 38 beden. Kol boyu:58 cm, Beden boyu:55 cm Fiyatı: 5 TL

27 numaralı urun: Siyah etek. 38 beden. Asimetrik Kesim. Keten kumaşı var. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 5 TL

28 numaralı urun: Kahverengi kolsuz. Beyaz gomlek uzerine kullanılıyor. Sayılı giydim malı hic bozulmadı. 38 bedene uygun. Fiyatı: 5 TL

29 numaralı urun: Gul Kurusu Merserize Kazak. Kemer yeri var. İstediğiniz kemeri kullanabilirsiniz. Ben kemerini bulamadım dolapta. O yuzden kemersiz veriyorum. 38-40 bedene uygun. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 5 TL

30 numaralı urun: Siyah uzun onu incili penye elbise. İncilerini kendim diktim. Cicek detayıyla cok hoş duruyor. Boyuyla oynamadım. Boyu omuzdan ayak bileğine kadar 130 cm. 38-40 bedene uygun. Fiyatı: 5 TL

31 numaralı urun: Lacivert cicekli kısa elbise. Defacto malı. S beden 36-38 bedene uygun. Boyu omuzdan itibaren 100 cm. Hic kullanmadım. Fiyatı: 10 TL

32 numaralı urun: Lacivert cicekli uzun elbise. LCW malı. 40 beden. 38 de giyer. Fiyatı: 5 TL

33 numaralı urun: Siyah cizgili kapşonlu sweat. LCW malı. M beden. Hic kullanılmadı. Fiyatı: 10 TL

34 numaralı urun: Yeşil sweat. Hic kullanılmadı. L beden. 38-40 bedenler kullanabilir. Fiyatı: 10 TL

35 numaralı urun: Turuncu sıfır kol boğazlı badi. 38 bedene uygun. Fiyatı: 7 TL

36 numaralı urun: Petrol yeşili kısa kol boğazlı badi. 38 bedene uygun. Fiyatı: 3 TL